Konu kilit oldu vallaNüfus memuruyum. Yok öyle şey.
Nüfus memuruyum. Yok öyle şey.
Yok, eğer son süre belirlenirse duyurulur zaten. Gidip de memurları üzmeyin. Gerçekten çok yoğunuz, acele gerektiren bir durum yok...Teşekkür. belli bir suresi var mi bu yenileme işlemlerinin..kkorktum bende..
ücret alındığını bilmiyordum. .Yok, eğer son süre belirlenirse duyurulur zaten. Gidip de memurları üzmeyin. Gerçekten çok yoğunuz, acele gerektiren bir durum yok...
Bu nasıl bir yorum Allah aşkına. Babanın hayrına mı yapıyorsun. Hayırdır neden üzülüyorsunuz ki. Hayır üzülüyorsan yapma bırak.Yok, eğer son süre belirlenirse duyurulur zaten. Gidip de memurları üzmeyin. Gerçekten çok yoğunuz, acele gerektiren bir durum yok...
Dimi yaniBu nasıl bir yorum Allah aşkına. Babanın hayrına mı yapıyorsun. Hayırdır neden üzülüyorsunuz ki. Hayır üzülüyorsan yapma bırak.
Konu kapandi dagilin ☺Nüfus memuruyum. Yok öyle şey.
Konu başladığı gibi bittiNüfus memuruyum. Yok öyle şey.
Kütük taşıma da kalkmış DEĞİL miYok, eğer son süre belirlenirse duyurulur zaten. Gidip de memurları üzmeyin. Gerçekten çok yoğunuz, acele gerektiren bir durum yok...
Kütük taşıma da kalkmış DEĞİL mi
Bir de buna el atsan kardeş
Doğru mu :)
Evet duydum daO kalkalı çokkkkkk oldu
Bu nasıl bir yorum Allah aşkına. Babanın hayrına mı yapıyorsun. Hayırdır neden üzülüyorsunuz ki. Hayır üzülüyorsan yapma bırak.
Dimi yanibu işi yapacak milyon tane adam var kapıda. Sanki babalarının hayrına yapıyorlar
Kütük taşıma da kalkmış DEĞİL mi
Bir de buna el atsan kardeş
Doğru mu :)
Teşekkür ederim :)Bakın memurum ve işimi seviyorum. Böyle hayrına mı yapıyorsun tarzı yorumlara da gülüyorum. Memurları üzmeyinden tek kastım var, hani randevu sistemi ile çalışıyoruz ya, beni de araya sıkıştırsanız ne olur falan diyenler oluyor, karda kışta geliyorsunuz yardımcı olamayınca size üzülüyoruz. Hemen memurlara giydirmeye yer aramayın.
Kütük taşıma kalkalı çok oldu canım ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?