- 31 Ekim 2022
- 24
- 46
- 31
- Konu Sahibi caprisstyle
çok teşekkürlerGüzel anket tezinizde başarılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkürlerGüzel anket tezinizde başarılar
aslında farklı sorular sormak istemiştim ama anket düzenlerken tek soru ve farklı cevaplar şeklinde düzenlenebiliyor. O yüzden de tüm sorularımı tek soruya dönüştürmek zorunda kaldım. Ama tezin ana konusunu verebildim diye düşünüyorumDegerlenmesi nasi olacak bu testin yüzdeler tek soru altinda dagildi su anda. Ayni minvaldeki sorulari bir soru altina toplaman lazim. Rahat ifade edebiliorum / rahat ifade edemiyorum. Diger soru icin baska soru alanı acilacak. En guzeli de likert olur tez için. 1den 5e kadar puanlama.
ayrıntılı yorumunuz için teşekkür ederimCevapladım. Yalnız şöyle birşey var ki şuan ki ismim gerçek ismim. Yorum yaptığım zamanlar elbette oluyor ve gerçek ismim olduğu için rahatça açıkça yazmam gerekenleri kendim ile ilgiliyse yazamıyorum.. Burdan yola çıkarak doldurdum takma isim başka platformlarda da kullanmıyorum bazı zamanlar bundan pişmanlıkta duyuyorum
ayrıntılı yorumunuz için teşekkür ederimKendi adımı kullanıyorum. Bundan hiç rahatsızlık duymadım. Yıllarım geçti burada. En büyük derdimde buraya koştum,yazdım,ağladım,güldüm vs.
Dışarıda da görüştüğüm çok arkadaşım oldu.
Burayı çok seviyorum.
Anketi cevapladım. Ancak burada ankette cevaplarda puanlama derecelendirme olsaydı daha doğru olurdu. Hem İstatistik olarak da daha rahat ifade ederdin. Bol
çok teşekkür ederimmAnketi cevapladım umarım mezuniyetinize yardımcı olur
2010 yılından beri kadınlar kulübünde bulunmaktan mutluyum,daha rahatım bu mecrada.
Size de başarılar konu sahibi
Rica ederim.ayrıntılı yorumunuz için teşekkür ederim
çok teşekkür ederimYeni bildirim geldi cevapladım umarım tez zamnda mezun olursunuz
çok teşekkür ederimBen de bildirimi görünce tez mi yazicaz hayirdir dedim, tez gibi konu çünkü:) ay ne heyecanlardı üniversite, tez yazma... :) Başarılar diler tebrik ederim
teşekkür ederimGüzel anket tezinizde başarılar
ayrıntılı yorumunuz için teşekkür ederimCevapladım ama tezde bu verileri nasıl sağlıklı bir şekilde kullanabilirsiniz bilemedim doğrusu. 405 katılımcıyı neye göre gruplandıracaksınız (yaş, eğitim durumu, medeni durum vs.)? Birden fazla cevap veren katılımcıları neye göre gruplandırıp bir sonuç çıkarabileceksiniz veya? Qualtrics ya da Google Forms gibi bir yerde veri toplamak daha sağlıklı olurdu. Neyse, umarım sorun çıkmaz. Başarılar dilerim.
benimkide kendi resmim ilk gün koydum hiç değiştirmedim yüzüm görünmüyor tabi görünse koymazdım resimde ergenim bu aradaKendilerini açık,açık foto ile ifşa edenleri anlamış değilim saflık mı,
Neyin nesi anlamadım, yeni nesil acayip rahat ve cesur
benimkide kendi resmim ilk gün koydum hiç değiştirmedim yüzüm görünmüyor tabi görünse koymazdım resimde ergenim bu arada
Yüzünüzün açıkça göründüğü ve görenin sizi hemen tanıyacağı bit fotoğraf koymayı hiç düşündünüz mü? Ya da böyle bir fotoğrafınız olsaydı sizce arada bir fark olur muydu?benimkide kendi resmim ilk gün koydum hiç değiştirmedim yüzüm görünmüyor tabi görünse koymazdım resimde ergenim bu arada
Benim sorunum burdaki kadınlarla değil ben üye olduğum ilk yıllarda kendini kadın olarak gösteren erkek üyeler çok vardı hatta bir kaçını şikayet etmişliğim var yüzüm gözükmediği halde olmuştu bunlar ve tek bana da değil bir çok üyenin başına gelmiştir benim yüz meselesi tamamen bundan dolayıydı gerçek ismimden sosyal medyama ulaşmalarını yine erkekler tabi yoksa burda çok kişi var sosyal medyamda ekli olan ama sonrasında devlet memuru olunca tabi ki yüzümün görünmesini işimden dolayı istemedim nihayetinde bu resmi ilk üye olduğum günden beri değiştirmedim.Yüzünüzün açıkça göründüğü ve görenin sizi hemen tanıyacağı bit fotoğraf koymayı hiç düşündünüz mü? Ya da böyle bir fotoğrafınız olsaydı sizce arada bir fark olur muydu?
Hiç böyle düşünmemiştim. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Benim sorunum burdaki kadınlarla değil ben üye olduğum ilk yıllarda kendini kadın olarak gösteren erkek üyeler çok vardı hatta bir kaçını şikayet etmişliğim var yüzüm gözükmediği halde olmuştu bunlar ve tek bana da değil bir çok üyenin başına gelmiştir benim yüz meselesi tamamen bundan dolayıydı gerçek ismimden sosyal medyama ulaşmalarını yine erkekler tabi yoksa burda çok kişi var sosyal medyamda ekli olan ama sonrasında devlet memuru olunca tabi ki yüzümün görünmesini işimden dolayı istemedim nihayetinde bu resmi ilk üye olduğum günden beri değiştirmedim.
Rica ederim .Hiç böyle düşünmemiştim. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
Yine de teşekkür ederim.Ankete cevap vermis bulundum ama bunun tez odevi oldugunu bilsem cevap vermezdim.
bizi gizliliğe iten şey aslında toplumun ta kendisi.Kimliğimi kısmen açıkladığım bir blogum ve instagram hesabım vardı 10 yıldır. Babamın amcasının oğlusu bile takip etmeye başlayınca paylaşımı bıraktım