- Konu Sahibi caprisstyle
Bence sitede gizli üye özelliği de olsa iyi olur
Ve bazı konularda alıntı yapamasın seçeceği olsa
Hem tartışma olmaz hem de insanlar kendilerini daha iyi ifade eder
Konu sahibi sizsiniz bu özellik var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence sitede gizli üye özelliği de olsa iyi olur
Ve bazı konularda alıntı yapamasın seçeceği olsa
Hem tartışma olmaz hem de insanlar kendilerini daha iyi ifade eder
Aaa öyle miKonu sahibi sizsiniz bu özellik var.
Neden saflık olsun? İfşa olmak bazı insanlar için sorun değilse diğerlerine ne?Kendilerini açık,açık foto ile ifşa edenleri anlamış değilim saflık mı,
Neyin nesi anlamadım, yeni nesil acayip rahat ve cesur
Ben de bildirimi görünce tez mi yazicaz hayirdir dedim, tez gibi konu çünkü:) ay ne heyecanlardı üniversite, tez yazma... :) Başarılar diler tebrik ederimKızlar merhaba
Hacettepe Üniversitesinde 4. sınıf öğrencisi okuyan bir anneyim. Mezun olabilmek için tezimi teslim etmem gerekiyor. Çok az zamanım kaldı.
Tezimde genel olarak, kimliğimizin açıkça bilindiği Instagram gibi sosyal medyalar ve kimliğimizin gizli olduğu buradaki hesaplarımızdan yaptığımız paylaşımlar arasındaki farklar.
Kimliğimizi açıkça belirttiğimizde ne oluyor ya da gizlediğimizde ne oluyor gibi.
Anketi cevaplayabilirseniz çok sevinirim.
Sevgiler
K Kazen : yönetimden izin alınmıştır
Güzel anket tezinizde başarılarKızlar merhaba
Hacettepe Üniversitesinde 4. sınıf öğrencisi okuyan bir anneyim. Mezun olabilmek için tezimi teslim etmem gerekiyor. Çok az zamanım kaldı.
Tezimde genel olarak, kimliğimizin açıkça bilindiği Instagram gibi sosyal medyalar ve kimliğimizin gizli olduğu buradaki hesaplarımızdan yaptığımız paylaşımlar arasındaki farklar.
Kimliğimizi açıkça belirttiğimizde ne oluyor ya da gizlediğimizde ne oluyor gibi.
Sevgiler
Kimliğimi açıkça belirttiğim sosyal medya hesabımla buradaki tek fark kişisel sorunlarımı paylaşmıyor oluşum , genel olarak insanlara açığımı göstermek istemiyorum ya da göstersem bile tarafsız yorum yapabileceklerine asla inanmıyorum. (zaten genellikle insanlara çok güvenen biri değilim) Sosyal hesabımda var olan arkadaşlar bilirler sosyal hayatımda buradakinden daha agresif dik çıkışları olan biriyim ama burada insanlarla daha çok empati kurmaya çalışıyorum kendi hayatımda insanlarla çok empati kurma taraftarı değilim çünkü yüz verirseniz her zaman astarı isteniyorKızlar merhaba
Sevgiler
Çok teşekkür ederimmProblem yok arkadaşlar bilginize ...
teşekkür ederimHiç biri benim seçeneğim sanırım ama bir tane oyladım yinede
ayrıntılı yorumunuz için çok teşekkür ederim.Kimliğimi açıkça belirttiğim sosyal medya hesabımla buradaki tek fark kişisel sorunlarımı paylaşmıyor oluşum , genel olarak insanlara açığımı göstermek istemiyorum ya da göstersem bile tarafsız yorum yapabileceklerine asla inanmıyorum. (zaten genellikle insanlara çok güvenen biri değilim) Sosyal hesabımda var olan arkadaşlar bilirler sosyal hayatımda buradakinden daha agresif dik çıkışları olan biriyim ama burada insanlarla daha çok empati kurmaya çalışıyorum kendi hayatımda insanlarla çok empati kurma taraftarı değilim çünkü yüz verirseniz her zaman astarı isteniyor