• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimligimi kaybettim: (

Sen kaybettigini her sekilde ne gerekiyosa yap ileride bisey ciktiginda delilin olur elinde bisey olmaz... e devletten arada kontrol et uzerine baska hat aciliyormu diye.. bankalardanda banka borcunuz var diye kayinpederimi arayana kadar haberi olmamisti..
Yarin karakola gideceğim tutanak tutulsun. Gazeteye de ilan veririm artik inşallah kotu bi şey olmaz yoksa vay halime :/

Gazeteye ilan verin. Ilaninizin yayinlandigi gazeteyi de omur boyu saklarsiniz artık. Kendimden biliyorum.

Ben kimligimi 2 kez kaybettim. Ilk kaybettigimde yenisini cikarttirdik. 2. Kaybedisimdede ayni sekilde yenisini cikarttirdik.
Suan 3. Kimligim. Verilis sebebi kayıp. Ha eskisini sonra buldum ama coook gec oldu.
Bi sorun yasamadim.

kimlik fotokopisi ile bile bi çok işlem yapılabiliyor. ki hemen hepimiz her yere bırakıyoruz fotokopiyi. olacak olan varsa olur. karakola gidin, ilan verin. gerisi kısmet. ara ara adınıza hat açılmış mı vs e devletten sorgulayabilirsiniz. bişey çıkmaz diye umun.

15 gün önce bende kaybettim. Hemde yeni kimliğimi . Karakola gittim artık tutanak tutulmuyor Nufus Müdürlüğü'ne gidin dediler.
199 aradım iptal için .T.C. böyle bir T.C. ile böyle bir vatandaş gözükmüyor dediler. Ne diri ne de ölü. Kafayı yicektim. Sabah hemen Nufus Müdürlüğü'ne gittim. Başvurumu yaptım.
Bu arada benim ben olduğumu kanıtlayabilmem için eş,18 yaşını geçmiş evlat,ana,baba,ehliyet,evlilik cüzdanından birini getirmemi istediler.:olamaz: Neyse benim ben olduğumu ispatladıktan sonra geçici kimlik verdiler. 3 gün içinde de yenisi geldi.
Şükür artık yaşayan bir T.C. vatandaşıyım.:KK9: Bu arada yeni kimlik başvurusunda eskisi otomatik iptal oluyor. Seri numarası farklı olduğu için noter,banka vs. işlem yapmaması gerekiyor .Bilginize

15 gün önce bende kaybettim. Hemde yeni kimliğimi . Karakola gittim artık tutanak tutulmuyor Nufus Müdürlüğü'ne gidin dediler.
199 aradım iptal için .T.C. böyle bir T.C. ile böyle bir vatandaş gözükmüyor dediler. Ne diri ne de ölü. Kafayı yicektim. Sabah hemen Nufus Müdürlüğü'ne gittim. Başvurumu yaptım.
Bu arada benim ben olduğumu kanıtlayabilmem için eş,18 yaşını geçmiş evlat,ana,baba,ehliyet,evlilik cüzdanından birini getirmemi istediler.:olamaz: Neyse benim ben olduğumu ispatladıktan sonra geçici kimlik verdiler. 3 gün içinde de yenisi geldi.
Şükür artık yaşayan bir T.C. vatandaşıyım.:KK9: Bu arada yeni kimlik başvurusunda eskisi otomatik iptal oluyor. Seri numarası farklı olduğu için noter,banka vs. işlem yapmaması gerekiyor .Bilginize
Karakola gidecektim ben de ilanı vereyim bide gideyim içime sinsin artik. Baya tehlikeli şeyler olabilir sanırım :(

Yarin karakola gideceğim tutanak tutulsun. Gazeteye de ilan veririm artik inşallah kotu bi şey olmaz yoksa vay halime :/
Arkadaşımın babası gazeteye ilan verdiği halde nüfusu üzerinden kredi çekilmiş . Tabi adam resmi gazeteyi saklamis. Onunla şikayetçi oldu, hicbirsey olmadı. Diğer Diğer adam hapse girdi tabi .Ama adam emekli maasina tedbir koydurdu o süre zarfinda ne olur ne olmaz diye. Resmi gazeteyi saklayın.

Arkadaşımın babası gazeteye ilan verdiği halde nüfusu üzerinden kredi çekilmiş . Tabi adam resmi gazeteyi saklamis. Onunla şikayetçi oldu, hicbirsey olmadı. Diğer Diğer adam hapse girdi tabi .Ama adam emekli maasina tedbir koydurdu o süre zarfinda ne olur ne olmaz diye. Resmi gazeteyi saklayın.
Karakoldan geldim polis memurlari seri numarası iptal olursa bi problem olmaz gelmenize gerek yoktu dedi. Ne olur ne olmaz diye banka kartı sifrelerimi degistirdim kredi kartını kapattirdim internet bankacılığı da şubeden kapattiracagim. İnternet üzerinden gazeteye ilan vereceğim simdi eski kimlik zaten seri no değişince problem olmaz diyorlar inşallah bi sorun çıkmaz

Babam 2 gün önce cüzdanını kaybetmiş. Karakola ifade verdi sizinde gidip vermeniz lazım

Yaklaşık 17 sene önce ben de kaybettim.
Gazeteye ilan da vermiştik.
Gereken yerlere bildirdikten sonra hiçbişey olmaz telaş etmeyin.
Belki de evde filan kaybolmuştur hem,ne iyi olur o zaman ;)

Karakoldan geldim polis memurlari seri numarası iptal olursa bi problem olmaz gelmenize gerek yoktu dedi. Ne olur ne olmaz diye banka kartı sifrelerimi degistirdim kredi kartını kapattirdim internet bankacılığı da şubeden kapattiracagim. İnternet üzerinden gazeteye ilan vereceğim simdi eski kimlik zaten seri no değişince problem olmaz diyorlar inşallah bi sorun çıkmaz
Benim dediğim kaç yıllık olay, belki değişmiştir, polisler en doğrusunu bilir

Yaklaşık 17 sene önce ben de kaybettim.
Gazeteye ilan da vermiştik.
Gereken yerlere bildirdikten sonra hiçbişey olmaz telaş etmeyin.
Belki de evde filan kaybolmuştur hem,ne iyi olur o zaman :KK66:
Ne yazık ki dışarı da kaybettim. Gazeteye ilan da verdim inşallah bi şey olmaz tek düşündüğüm şey bu şuan ..

Back