Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kimligimi kaybettim: (
- Konu Sahibi lmh_burcu
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kayıp kimlik yeni kimlik kartları
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
Evet bulundum . görevli bayana sorun olur mi dediğimde inşallah olmaz belli olmaz gibisinden konuştu içim içimi yiyor:/Yeni kimligi cikarttirirken kayip diye beyanda bulundunuz zaten degil mi?
Sabah ilk isim olacak.. Teşekkür ederimKarakolada başvurun. Kayıtlara geçsinler o zaman birşey olmaz
- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
Yeni kimliginizde verilis sebebi kayip yazıyor mu peki? Aslinda birsey olmaz ama siz yine de iciniz rahat etsin diye yerel hir gazetede kucuk bir ilan verin klasik kimligimi kaybettim hukumsuzdur olanindan. Cok cuzi bir meblag odersiniz max 50 tl falan. Ilanin yayinlandigi gunun gazetesini de alin saklayin. Baska bisey yapmaniza gerek yoktur.Evet bulundum . görevli bayana sorun olur mi dediğimde inşallah olmaz belli olmaz gibisinden konuştu içim içimi yiyor:/
Benim bildiğim gazeteye ilan veriliyor . Yani en son zorunluydu . Kimliğimi kaybettim hükümsüzdür ad soyad altına yazılıyor . Sonra o gazeteyi alıp saklıyorsun örnek olarak delil yani .
Hani hükümsüzdürün manası da şu an benim kontrolüm altında değil olacaklardan sorumlu değilim gibisinden .
Araştır bu konuyu bir
Hani hükümsüzdürün manası da şu an benim kontrolüm altında değil olacaklardan sorumlu değilim gibisinden .
Araştır bu konuyu bir
- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
Öyle yapayım en iyisi teşekkür ederimAma kullandiginiz banka hesabinizin falan sifrelerini degistirin her ihtimale karsi derim.
- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Hiçbirşey olmazHerkese iyi aksamlar. Bugün kimligimi kaybettim (eski kimlik)aradım bulamadım hemen nüfus müdürlüğüne gidip yenisi için başvuru yaptım. Ancak eskiyi bulamadım ve çok korkuyorum adıma bi seyler yapılır diye. Boyle bi şey yaşayan var mi yardımcı olur musunuz
Öyle yapacağım artik teşekkürler ..Benim bildiğim gazeteye ilan veriliyor . Yani en son zorunluydu . Kimliğimi kaybettim hükümsüzdür ad soyad altına yazılıyor . Sonra o gazeteyi alıp saklıyorsun örnek olarak delil yani .
Araştır bu konuyu bir
Evdekiler çok sıkıntı yaratıyor ya şöyle olur boyle olur iyice korktum bendeHiçbirşey olmaz
- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
15 yaşında kaybettim yenisini çıkarttım.. Kayıp yazdırdım tabi.. şimdi 27 yim birsey olmadiEvdekiler çok sıkıntı yaratıyor ya şöyle olur boyle olur iyice korktum bende
- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
Korkmayin hicbirsey olmaz. Hickimse sirf kimligi orda bulundu diye bir sucu islemis kabul edilmez. Yani hicbir polis veya hakim savci da salak degil yani uzerinden o kimlik cokan kisiyle kimlikteki kisinin ayni kisi olmadigini anlamasin. Ailenize soyleyin hayal dunyalarini cok zorlamasinlar :)
Ne güzel sevindim sizin adiniza. Evhamlı olmak çok kotu vallahi gece gece neler aklıma geldi15 yaşında kaybettim yenisini çıkarttım.. Kayıp yazdırdım tabi.. şimdi 27 yim birsey olmadi
Ahahah :) aynen benimkinide gelistiriyolar iyiceKorkmayin hicbirsey olmaz. Hickimse sirf kimligi orda bulundu diye bir sucu islemis kabul edilmez. Yani hicbir polis veya hakim savci da salak degil yani uzerinden o kimlik cokan kisiyle kimlikteki kisinin ayni kisi olmadigini anlamasin. Ailenize soyleyin hayal dunyalarini cok zorlamasinlar :)
- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 34
Kaybetmeden bilee herseyi yapiyolar artik.. kayinpederimin nufus cuzdani kaybolmadi ama nerden buldularsa fotokopisi ile foto degistirip 3 bankadan kredi cekmisler telefon operatorlerindende hepsinden hat alip hat uzerinden tel almislar.. hepsine tek tek.ben degilim.diye dilekce yazdi savciliga verdi. Tabi hepsi patir patir kapatti borclari cunku onlar suclu kimligin aslini gormeden fotokopiyle islem yapmislardi... yani diken ustundeyiz ulkeden her sekilde herkes kandiriliyor artik
Yıkıldım şuan banka için ne yapmak gerekiyor. Şansıma bak yaKaybetmeden bilee herseyi yapiyolar artik.. kayinpederimin nufus cuzdani kaybolmadi ama nerden buldularsa fotokopisi ile foto degistirip 3 bankadan kredi cekmisler telefon operatorlerindende hepsinden hat alip hat uzerinden tel almislar.. hepsine tek tek.ben degilim.diye dilekce yazdi savciliga verdi. Tabi hepsi patir patir kapatti borclari cunku onlar suclu kimligin aslini gormeden fotokopiyle islem yapmislardi... yani diken ustundeyiz ulkeden her sekilde herkes kandiriliyor artik
- 21 Nisan 2016
- 660
- 1.642
- 113
Herkese iyi aksamlar. Bugün kimligimi kaybettim (eski kimlik)aradım bulamadım hemen nüfus müdürlüğüne gidip yenisi için başvuru yaptım. Ancak eskiyi bulamadım ve çok korkuyorum adıma bi seyler yapılır diye. Boyle bi şey yaşayan var mi yardımcı olur musunuz
Bursa’da mı kaybettiniz bugün bende kimlik buldum çünkü adı h.... a.... c.... kayıtlı olduğu mahallenin muhtarlığına gittim kapalıydı karışısında bakkal vardı oraya bıraktım bakkal verecek muhtara
- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 34
Sen kaybettigini her sekilde ne gerekiyosa yap ileride bisey ciktiginda delilin olur elinde bisey olmaz... e devletten arada kontrol et uzerine baska hat aciliyormu diye.. bankalardanda banka borcunuz var diye kayinpederimi arayana kadar haberi olmamisti..Yıkıldım şuan banka için ne yapmak gerekiyor. Şansıma bak ya