- 16 Eylül 2017
- 7.441
- 13.762
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akrabaya yada ehliyete ne gerek oluyor ki acaba ilk defa duydum. Annem kaybettiğinde kütükteki akraba isimlerini filan sormuşlardı kızlık soyadı bilmem ne. Eşime de aynı şekilde kayıptan dolayı soru sormuşlardı akraba veya ehliyete ihtiyaç duyulmamıştı.199 ara iptal et. Yeni kimlik mi kaybettiniz, eski tip mi, yeni tipse 50 eskiyse 25 lira yatırın. Yanınızda ehliyet ya da 1.derece akraba varsa onlarla yenisi için başvurabilirsiniz randevu alıp bulunduğunuz yerde.
Otobüsteyim maalesef aradim ama acmadilarKaybettiğiniz ilin polis karakoluna başvurun. İfadeniz alınıyor ondan sonra kimlik hükümsüz sayılıyor. En kısa zamanda nüfus müdürlüğüne de başvuruda bulunun eski kimlik iptal olsun yenisi için talepte bulunun.
Ariyorum acmiyorlar telefonu illa 1.derece akraba olmak zorunda mi edevletten belge falan götürsem ?199 ara iptal et. Yeni kimlik mi kaybettiniz, eski tip mi, yeni tipse 50 eskiyse 25 lira yatırın. Yanınızda ehliyet ya da 1.derece akraba varsa onlarla yenisi için başvurabilirsiniz randevu alıp bulunduğunuz yerde.
Nüfusta çalışıyorumAkrabaya yada ehliyete ne gerek oluyor ki acaba ilk defa duydum. Annem kaybettiğinde kütükteki akraba isimlerini filan sormuşlardı kızlık soyadı bilmem ne. Eşime de aynı şekilde kayıptan dolayı soru sormuşlardı akraba veya ehliyete ihtiyaç duyulmamıştı.
Peki baska ilin karakolunda bu nasvuruyu yapabilir miyim ?Akrabaya yada ehliyete ne gerek oluyor ki acaba ilk defa duydum. Annem kaybettiğinde kütükteki akraba isimlerini filan sormuşlardı kızlık soyadı bilmem ne. Eşime de aynı şekilde kayıptan dolayı soru sormuşlardı akraba veya ehliyete ihtiyaç duyulmamıştı.
Edevletten belge olmaz. Ehliyet pasaport evlenme cüzdanı olur. Siz yeni tip mi kaybettiniz yeni tipse ne zaman almıştınız?Otobüsteyim maalesef aradim ama acmadilar
Ariyorum acmiyorlar telefonu illa 1.derece akraba olmak zorunda mi edevletten belge falan götürsem ?
Doğrudur ben bize sorulmadığı için merak ettiğim.Nüfusta çalışıyorumEhliyet sizin siz olduğunuzu gösterir belgedir, 1.derece akraba da başka belgeniz yoksa sizin
Suleymanin Hurremi olduğunuzu ispat eder.
Onu bilemiyorum biz bu şekilde halletmiştik.Peki baska ilin karakolunda bu nasvuruyu yapabilir miyim ?
Eski tip öyle bir belgem yok maalesef :/ bizimkilere söylersem de olay ederlerEdevletten belge olmaz. Ehliyet pasaport evlenme cüzdanı olur. Siz yeni tip mi kaybettiniz yeni tipse ne zaman almıştınız?
Karakola gerek yok. Sizinkilere söyleyeceksiniz bir şekilde, ya da 18 yaşını doldurmuş kardeş de olur. Anne baba olay çıkaracaksa.Eski tip öyle bir belgem yok maalesef :/ bizimkilere söylersem de olay ederler
O daha fenaKarakola gerek yok. Sizinkilere söyleyeceksiniz bir şekilde, ya da 18 yaşını doldurmuş kardeş de olur. Anne baba olay çıkaracaksa.
Esimde gecen gun kaybetti.199u aradi.randevu aldi.bugun de gitti ve yenisini cikarttirdi.İkâmetimden farkli bir sehirde kimligimi kaybettim ne yapmalıyım ? Telefonla kayip basvurusu falan uapabiliyor muyim ? Nerede kaybettim bilmiyorum tüm gün sagdan sola kosarken kaybetmis olmaliyim
Artık yenileyince vs de soru soruyorlar akrabayı bende yeni duydum çünkü kardeşimin kimlik yenilemesinde yanında olmama rağmen baya çok soru sordular ona daAkrabaya yada ehliyete ne gerek oluyor ki acaba ilk defa duydum. Annem kaybettiğinde kütükteki akraba isimlerini filan sormuşlardı kızlık soyadı bilmem ne. Eşime de aynı şekilde kayıptan dolayı soru sormuşlardı akraba veya ehliyete ihtiyaç duyulmamıştı.
Ya ne zamandi peki bu ?Ben cuzdanimk AVM tuvaletinde birakip cikmistim haliyle calinmisti. Karakola gidip calindi dedim kimlikte gitti dedim. Bir tane kagit verdiler gidip onunla nufustan cikarttim kendim. Başka biseye gerek olmamisti.
Peki heehangi bir belge istediler mi sürücü belgesi pasaport vs..Artık yenileyince vs de soru soruyorlar akrabayı bende yeni duydum çünkü kardeşimin kimlik yenilemesinde yanında olmama rağmen baya çok soru sordular ona da
Peli bir belge götürdü mü yaninda sorar misiniz ? Ehliyet falanEsimde gecen gun kaybetti.199u aradi.randevu aldi.bugun de gitti ve yenisini cikarttirdi.
Banka cüzdani olur mu acaba ?Karakola gerek yok. Sizinkilere söyleyeceksiniz bir şekilde, ya da 18 yaşını doldurmuş kardeş de olur. Anne baba olay çıkaracaksa.