• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimler sizi msn listesinden silmiş merak ediyor musun ??

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
Kimler sizi msn listesinden silmiş öğrenme zamanı
Karşı tarafın sizi MSN listesinden silip silmediğini öğrenmek

msn isim listesinden

1- Araçlar ( Tools) ordan

2- Seçenekler ( Options ) 'a tıklayın. sonrada

3- Gizlilik ( Privacy) bölümüğne girin

isim listesindeki isimlerin üzerine gelip sağ tıkladığınız zaman,
açılan menüde "Sil"(Delete) yazısı belirgin bir şekilde yazılmış ise
karşı taraf sizi MSN listesinden silmiş yani o kişinin MSN listesinde yoksunuz demektir.

resimli anlatimi buyrun;
Eğer "Sil" seçeceği pasif ise, kontrol ettiğiniz kişi sizi silmemiştir
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Eğer "Sil" seçeceği aktif ise, kontrol ettiğiniz kişi sizi silmiştir

zepp canım bişey sorabilirmiyim? şimdi ben birisi beni engellemişmi merak ediyorum ve öğrenmek için sevilimle ikimizde açtık bilgisayrları ve msnleri sonra beni engellemesini söledim engelledi ve ediğin yere baktım sil ifadesi koyu renk değil açık renk yazılmıştı. beni birde silmesini söledim sildi ama yine sil yazısı pasifti bana yardımcı olurmusun ben beni engelleyeni nasıl bulabilirim?

zepp canım bişey sorabilirmiyim? şimdi ben birisi beni engellemişmi merak ediyorum ve öğrenmek için sevilimle ikimizde açtık bilgisayrları ve msnleri sonra beni engellemesini söledim engelledi ve ediğin yere baktım sil ifadesi koyu renk değil açık renk yazılmıştı. beni birde silmesini söledim sildi ama yine sil yazısı pasifti bana yardımcı olurmusun ben beni engelleyeni nasıl bulabilirim?

bununla sadece engelleyenleri bulamayiz ama hem engelleyip hemde sildiyse seni gorunmesi lazimdi ..birde bunu dene;http://www.kadinlarkulubu.com/msnde-sizi-kim-engellemis-bakin-bakim-dogrumu-acaba-t7788.html ;)

Konuyu tekrar yukari tasiyorum ;
Sizi kimler listesinden silmiş bunu öğrenmek için en basit yöntem aşağıdaki gibidir.
ARAÇLAR > SEÇENEKLER > GİZLİLİK > Görüntüle

Bu arada şunu da belirtelim ki MSN messengerda BLOCK yani ENGELLEME gösteren bir program henüz mevcut değil. internet sitelerine şifrenizi girmemenizi ve bu tür programları virüs testinden geçirmeden kurmamanızı öneririz.

msn plus live'ı olanlar kişi listesi temizlemeden de bakabilirler a.s

plus> kişi listesi temizleme> listesindesiniz kısmında gösteriyor kimin listesinde olup olmadığınız a.s

hadi ya bende niye bazilerini silebiliyorumda digerlerini silemiyorum diyordum ;-)

O sildiklerin karsi tarafinda seni listesinden sildigini ve silemediklerinde karsi tarafin listesinde hala oldugunu seni silmedigini gosterir...
valla çok işime yaradı teşekkür ederim

e.gif
f.gif
l.gif
a.gif
t.gif
u.gif
n.gif

Rica ederim yerimseniben

Kimler sizi msn listesinden silmiş öğrenme zamanı
Karşı tarafın sizi MSN listesinden silip silmediğini öğrenmek

msn isim listesinden

1- Araçlar ( Tools) ordan

2- Seçenekler ( Options ) 'a tıklayın. sonrada

3- Gizlilik ( Privacy) bölümüğne girin

isim listesindeki isimlerin üzerine gelip sağ tıkladığınız zaman,
açılan menüde "Sil"(Delete) yazısı belirgin bir şekilde yazılmış ise
karşı taraf sizi MSN listesinden silmiş yani o kişinin MSN listesinde yoksunuz demektir.

peki bizim silip engellediğimiz kişileri anlattığın yerde görüyoruz onuda silemezmiyiz orda görünmese olmazmı yardım et lütfen çok acil zepppp

peki bizim silip engellediğimiz kişileri anlattığın yerde görüyoruz onuda silemezmiyiz orda görünmese olmazmı yardım et lütfen çok acil zepppp

Tabii silebiliriz anlatmistim zaten ama tekrar edeyim ...
Eger sil butonu aktif ise sil deyin ve tamam mi isaretleyin ...
Artik gizlilik bolumunde gorunmeyecektir yerimseniben

ya ben bunu yaptım gördüm
biri beni silmiş ya dogrudur dimi bu ondan hiç beklemezdim :((

çok sağol zep çok işime yaradı ..ayrıca msn plus özelliği ile kimin kişiler listesinde olduğumuda görüyorum mesela nem silmişim onu ama ben onun kişi listesindeyim hala ...

paylaşım için teşekkurler canım buldum beni engelleyenlerii deffettim başımdan gittiler .. sildim onlarıı.. sanki ben onlara bayılıom beni engellemişler.. :dilcikar:

.....com dan da bulabiliyorsunuz artık hotmail adresinizi ve şifrenizi giriyorsunuz orada renk simgeler var kimin sildiğini kimin engellediğini öğrenebiliyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar ben bunu uzun zamandır biliyorum ama bazen doğru olmuyo genelde doğru ama bazen silmiş gözüksede msnsini açıyo vede sen onu görebiliyosun bence arkadaşlarınızı silmeden biraz bekleyin

bide kimin engelledigini ogrenebiliyodun o nasil oluyodu biri yardimci olabilirmii??

Back