- Konu Sahibi huzurgerek
sitede link vermek yasak konu sahibi ve ceza sebebi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya şu dünyada sağlıktan daha önemli ne var.Hangi çağdayız.Etrafımızda türlü türlü kullanılan ilaç ve türevi şeylerin kötü örnekleri varken,insan anatomisi ortadayken bi ilaçla uzayabileceğini düşünen insanlara şaşıyorum.Bi ilaçtaysa keramet,herkes uzun gezer.Kızlar sürekli sitelerde reklamı yapılıyor bu boy uzatmak için kullanılıyormuş. http://www.kiminewstime.com/yoko/
Benim boyum 1.60 sevgiliminde 1.65 alıp kullansak mı ne?
Deneyen var mı aranızda? Yorumlara bakıyorum olumsuz yazan olmamış ama kararsız kaldım.
aslında evet o çok doğru.birazda kalıtsal mirastır bu diye düşünüyorum.mesela anne baba uzundur.çocuk 160 cm dir.sağlıklı beslenme ve basketbolla 170 cm olabilir fakat 180 cm olmaz.genlerden gelen sınırların çok dışına çıkılamıyor sanırım.eğer hafızam beni yanıltmadıysa lisede ki spor hocası yapmıştı bu açıklamayı.
sitede link vermek yasak konu sahibi ve ceza sebebi
ben 1.70 esım 2.00 mt boy var ben takıntı yapmıyorum. sızde 5 cm sağlınızla oynamayın gayet uyumlu ciftsiniz.
Vay be olur mu cidden?
Bu arada uzun boylu ulkelerin beslenme aliskanliklarini incelemek lazim.Genetik diyip kenara cekilmeyelim bence :)
Avrupa'nin yillik kirmizi et,sut ve dogal minarelli maden suyu tuketimiyle bizim gibi fakir ulkelerin yillik tuketimi arasinda korkunc fark var.
Ailede uzun boylu birey olmadigi halde cocuklarini protein agirlikli besleyip iyi sonuc alanlar var. Cok uzun olmasa da enazindan ana/babanin bir tik ustunde..
Annem 1.60 babam 1.75 abim 1.92 tipimiz benzemese hastanede karismis derim
boyun birsuru faktoru var, genetik, beslenme, ergenlige giris yaşı vs. Ama 20 yasindan sonra max. 1-2 cm uzama olur, inanmayin bunlara.
Senin boyun kaç