Kimi Kime Şikayet Edeyim ??

bende şaşırmadım
zaten her sey olup bittikten sonra gelırler
hem ambulans, hem polis.. düzen bu şekilde.

Bizde hic oyle olmadi. Bizim oturdugumuz semtte sokak dugunu cok yaparlar uazktan silah sesi bile duysam dugunde silah atiyorlar diye ararim. Aninda galiyorlar. Ustelik mahalle arasi oldugu icin net adres veremesem bile. Daha once baska seylerde de oldu

Sagiyla soluyla siradan bir ortadogu ulkesiyiz. Elli defa yonetim de degisse,ulke insanin ruhunda uckagitcilik var. Adam kayirma var. Torpille isi goturme var. Rusvet var. Yolsuzluk var ve hic bitmeyecek.
Iste bu sebeple yasadiginiz sehirde biraz olsun rahat etmek istiyorsaniz,emniyette bir adet tanidik polis,askeriyede bir adet tanidik rutbeli,adliyede bir adet tanidik personel/avukat,belediyede bir adet personel,nufus mudurlugunde bir adet memur,universite hastahanesinde bir adet doktor/hemsire dost edinin.

Merhaba yeni Turkiye'ye hosgeldiniz. Polis, doktor, hemsire, ogretmen, vali ( istisnalari tenzih ederim) hangisi olmasi gerektigi gibi isini yapiyor ki? Sacma sapan bir lackalik devletin tum kurumlarinda var. Boyle insanin icinden ulkeyi bir temiz yikayip paklayasi geliyor!

ilk defa bu kadar laubali bir polis görmüş oldum sayenizde
ilginç
aslında telefonlar dinleniyor nasıl böyle konuştuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…