- 9 Nisan 2014
- 1.972
- 1.310
Buradakiler de aynı... Ben evden mecbur kalmadıkça dışarı çıkmıyorum valla. Polisi arıyoruz böyle böyle, hangi birinize yetişelim, yapabilecek bir şey yok, idare edim hanım efendi diyorlar :) Dikkat edin kendinize ne diyelim :S155 meşgul çalar mı ? Arayınca olay yerine gelmeme gibi bir lüksü var mı ? Ve telefonu kimin aramasını bekliyorsun kardeş diye açma yetkisini sayın polis memurum kimden aldı ?
Kızlar 1 saat önce evimin karşısında kavga çıktı aynı zamanda pastanemizin önü oluyor. Ve kavga edenlerden biri elinde bıçakla pastaneye girdi bu arada ben telefonumdan hem annemin telefonundan 155 i arayıp ulaşmaya çalışıyorum sürekli meşgul.. Birden telefondaki kimin aramasını bekliyorsun kardeş diye açtı telefonu . Korkuyla olanları anlattım biri yerde yatıyo bıçak .. Polis abim haberim var ekip yolladım dedi yüzüme kapattı. Aradan on dakika geçti ne gelen var ne giden tabi dışardakiler bıçakla sağa sola saldırmaya devam.. Tekrar aradım gönderdim yoldakar dedi telefonu yüzüme kapattı. Bu arada karakol 150 metre ilerde..
Olayın sonucunda bir kişi yediği ağır dayakla ben korkularımla kaldım. Bu arada ekip gelmedi. Olay bittikten 5 dakika sonra onlar beni aradı şikayetçiyseniz gelelim diye. Bende öldükten sonra gelirsiniz artık gerek kalmadı dedim.. Şuan korkudan titriyorum anlatamadım bile kusura bakmayın bu ülkede canımu emanet edeceğim birileri yokmuş bir kez daha anladım. Yan baktın omuz attın yolumdan gittin yüzünden daha çok canlar yanacak.. Ben şimdi korkudan uyuyamıyorum orda bende olabilirdim hepsini geçtim gözümüb önünde birini dövdüler ve ellerini kollarını sallayarak çekip gittiler..