- 25 Ağustos 2024
- 355
- 1.560
- 28
Güzel kadınlar merhaba. 22 haftalık hamileyim ve kocama gıcık oluyorum . Bazen de çok seviyorum. Bazen boğazını sıkmak istiyorum . Hormonlarla başım belada.
Sorunum şu; ağlıyorum ağlama bunda ağlayacak ne var diyor. Bir videoya gülme krizine giriyorum bu kadar gülmek normal değil diyor.
Ben duygu durumumu onun normal bulduğu şeylere göre mi ayarlayacağım ? Sinirleniyorum bunda sinirlenecek bir şey yok diyor.
Evet bu aralar bir espriye fazla gülüyorum, kendimi durduramiyorum. Çöpte aranan bir kedi görsem çok ağlıyorum. Çok sinirleniyorum. Doktoruma bile söyledim papatya çayı iç dedi
Ben bunu bu halden anlamaz adama nasıl anlatayım ? Ben mi anormalim o mu ?
Hiç muhattap olmak istemiyorum. Küstüm.
Hayatımda küsmek nedir bilmezdim vallahi küstüm .
Büyütüyor muyum ?
Sorunum şu; ağlıyorum ağlama bunda ağlayacak ne var diyor. Bir videoya gülme krizine giriyorum bu kadar gülmek normal değil diyor.
Ben duygu durumumu onun normal bulduğu şeylere göre mi ayarlayacağım ? Sinirleniyorum bunda sinirlenecek bir şey yok diyor.
Evet bu aralar bir espriye fazla gülüyorum, kendimi durduramiyorum. Çöpte aranan bir kedi görsem çok ağlıyorum. Çok sinirleniyorum. Doktoruma bile söyledim papatya çayı iç dedi
Ben bunu bu halden anlamaz adama nasıl anlatayım ? Ben mi anormalim o mu ?
Hiç muhattap olmak istemiyorum. Küstüm.
Hayatımda küsmek nedir bilmezdim vallahi küstüm .
Büyütüyor muyum ?