- 30 Aralık 2009
- 4.275
- 16.590
Sanki eli bıçaklı değil de işiyor gibi yorumladım benEki Görüntüle 3457621
Bak once eli bicakli takim elbiseli abi, arkasinda hayri pıtırın ruh emicisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki eli bıçaklı değil de işiyor gibi yorumladım benEki Görüntüle 3457621
Musul,Batum,Kerkük de var mı bacım?Domuzun altına bak, hatta biraz daha abartıp Karadeniz'in bir kısmını da gördüm
Tutuyor gibi sanki bişeyiSanki eli bıçaklı değil de işiyor gibi yorumladım ben
Hep Ameriganın oyunu bunlar yeenimMusul,Batum,Kerkük de var mı bacım?
Kalp,tilki kafası,2 tane el ele tutuşmuş uçan cin, kırmızı renk görüşmesine uçan bir boğa, domuz,. ..nemesis arkadaşımızın çektiği fotoda sonradan farkettiği detay üzerine yeni tartışmalar doğdu hatunlar.
Evet bu fotoğrafta herkes gördüğünü yazsın. Siz de tilki,Harry Potter'daki ruh emici, kambur geyik ve casper'in amcaları gibi şeyler görüyor musunuz yoksa normal misiniz?
Cin nerde??Kalp,tilki kafası,2 tane el ele tutuşmuş uçan cin, kırmızı renk görüşmesine uçan bir boğa, domuz,. ..
Büyüteçle mi inceliyosunuz FBI mısınız lanEki Görüntüle 3457621
Kırmızı renk görüşmesine uçan cin yivrim ne içiyon senKalp,tilki kafası,2 tane el ele tutuşmuş uçan cin, kırmızı renk görüşmesine uçan bir boğa, domuz,. ..
95 beden babaanne sütyeni buEki Görüntüle 3457623
Şurayı kaçırmışız, Michael Jackson’ın eni vici vokke dansı yapan biri var, arkadan da onu “yapmaaa oğlum” diye tutan şüşko bir anne var
Sütyenli kadın o bi kereEki Görüntüle 3457623
Şurayı kaçırmışız, Michael Jackson’ın eni vici vokke dansı yapan biri var, arkadan da onu “yapmaaa oğlum” diye tutan şüşko bir anne var
Çak ula kalp kalbe karşı95 beden babaanne sütyeni bu
Her zaman aşkımÇak ula kalp kalbe karşı
95 beden babaanne sütyeni bu
Bende öyle meme olmadığı için hayalgücümün o kısmı gelişmedi benim söylediğim daha mantıklıSütyenli kadın o bi kere
El ele tutuşup uçan şüşko çift benceEki Görüntüle 3457623
Sana don getircemEki Görüntüle 3457623
Ajajaj yok ama 1 haftadir law and order svu izliyorum. Sayilir mi?Büyüteçle mi inceliyosunuz FBI mısınız lan
Boğa yaw oYukarda bi öküz gördüm sanki
Ama eni vici vokke dansı var di miEl ele tutuşup uçan şüşko çift bence
Hastanenin adresini dm atıyorumSana don getircem
Öküz cepte, kurbanda kescez onuYukarda bi öküz gördüm sanki