Kim kime benziyor ? Peki ya sen beni kime benzettin :)

hehehe o zaman bu da benden olsun. benziyorlar ama değil mi? :KK53:
$benzerlik.jpg

Bir insan nasıl kendine bunu yapabilir:44: .Üzgünüm , sana baktığımda sanki "V" yi görmüş gibi oluyorum .:KK50:

mrtyrrrrrrrrrmrt.jpg

vendetta_07.jpg

Son düzenleme:
alemsiniz kızlar yaaa.nasılda bulmuşsunuz benzerlerini.ben yeni üyeyim ve ilk mesajım bu.foto koyabilirsem banada yaparsınız değilmi eğlenceli yorumlarınızdan.öpüyorm hepinizi:KK16:

ben kime benziyorum acabaa? genelde 2 kişi var benzettikleri bakalım siz kime benzeticeksiniz..resim ekleyemiyorum sonradan silemedigimiz için.avatardakiyim:KK31:

bende çok beğeniyorum fahriye evceni.ya başka türlü resim nasıl koyuluyor bilemedimki...şöyle daha yakından olsaydı resmim daha iyi anlaşılırdı.seni benzettiklri 2 kişi kim yua çok merak ettim.

aysun kayacı ve ece uslu..sanırım saç sarı ve uzun oldugu icin yoksa ördek dudaklarım yok ama yanak yapım benziyo aysuna.ece usluya da kaş göz yapımı benzetiyolar.

haklısın resimleri kaldırabilseydik keşke.evet sen söyleyince dikkat ettim.anımsatıyosun cidden.ama onlardan daha güzelsin arkadaşım.onlarınki yapay bizimki doğal:KK3::KK3:

Daha önce eklemiş olabilirim hatırlamıyorum. :s

Jack White ve Johnny Depp'i çok benzetiyorum. Jack White'ın mimikler Johnny ile tıpatıp aynı. Jack Sparrow karakterinin mimiklerine de çok çok benziyor hatta. Gülüş, duruş, bakış da çok fazla benziyor. Özellikle White Stripes'ın müzik videolarındaki hareketleri inanılmaz benzerlik taşıyor.

Her ne kadar objektif olduğumda Johnny'yi çok daha yakışıklı bulsam da, öznel anlamda düşünürsem Jack White'ın daha çekici olduğunu düşünüyorum. :))

Jack_White_001_061606.jpg

jackwhite.jpg

Johnny%20Depp%20Poster%20AA921.jpg

Bugüne kadar sadece ben benzetiyorum sanıyordum ama yanılmışım.

0622_white_todd_88588637-1.jpg

128660631178488471.jpg

Son düzenleme:
X