Kim kime benziyor ? Peki ya sen beni kime benzettin :)

58d24231838c4503_Zooey-Deschanel-Independent.jpg

zooey deschanel

katy-perry.jpg

katy perry

ben pek beceremem benzetmeyi ama;
sarışınlık mavi gözlülük yakışıklık açısından kıvanç tatlıtuğ'u justin timberlake'e benzetiyorum.tabii ki kısa saçlı hallerini
benden başka kimse benzetemeyecek eminim kaydirigubbakcemile3
meneksekivanc1hg0.jpg

kivanc-tatlitug-3.jpg

justin-timberlake-7-awi.jpg

justin_timberlake.jpg

bir de kıvanç tatlıtuğ'un özellikle gülüşünü, saçı orta uzunlukta olan halini falan ashton kutcher'a benzetirim, benim benzetmelerim daha spesifik sanırım kaydirigubbakcemile3
kivanc_tatlitug.jpg

images&

aşk-ı memnu'daki katya'yı da desperate housewives oyuncusu marcia cross'a benzetirim, saçları kızıl olduğundan sanırım kaydirigubbakcemile3 tabii katya'nın saçları açık olduğu zaman :)
34683_1.jpg

n190231365290_5654.jpg

ben pek beceremem benzetmeyi ama;
sarışınlık mavi gözlülük yakışıklık açısından kıvanç tatlıtuğ'u justin timberlake'e benzetiyorum.tabii ki kısa saçlı hallerini
benden başka kimse benzetemeyecek eminim kaydirigubbakcemile3

:KK70: hayırrrr benzemiyorlar hehe

bir de kıvanç tatlıtuğ'un özellikle gülüşünü, saçı orta uzunlukta olan halini falan ashton kutcher'a benzetirim, benim benzetmelerim daha spesifik sanırım kaydirigubbakcemile3

cnm hakikaten gülüşleri benziyor ,bende benzettim şimdir resimlere bakınca.

aşk-ı memnu'daki katya'yı da desperate housewives oyuncusu marcia cross'a benzetirim, saçları kızıl olduğundan sanırım kaydirigubbakcemile3 tabii katya'nın saçları açık olduğu zaman :)
[/url]

evet tarz olarak benziyorlar yüz şekilleride birbirine çok uzak iki ayrı tip değil :)

PEs PES PES !!!!! insan bukadar mi benzeyenleri bulur ustune ustelik benzeyenleri bir araya toplarda koyar bir foruma,
HARIKA siniz :KK70:

X