Kim kime benziyor ? Peki ya sen beni kime benzettin :)

27388.jpg
natalia&

diğerindeki kızda ebru şallıyla angelina jolie karışımı dediğim aynı kız işin ilqinci liv :)))

yok artık resimlerde duzenleme fln yapmıstır 2 resim bir birinden cok farklı ...
bizimde bir fot.mız digerine benzemıyor bazı fot cok guzel cıkarken bazılarında kotu cıkabiliyoruz ...benzettiklerimiz normal hayatlarında nasıllar bilemıyoruz

yok artık resimlerde duzenleme fln yapmıstır 2 resim bir birinden cok farklı ...
bizimde bir fot.mız digerine benzemıyor bazı fot cok guzel cıkarken bazılarında kotu cıkabiliyoruz ...benzettiklerimiz normal hayatlarında nasıllar bilemıyoruz

kesinlikle Liv.. ayrıca benzeme olayıda çok farklı bir şey yani bazen çok aşırı çirkin biri çok aşırı qüzel bi kıza benzeyebiliyor..(ki örneklerini çok qördüm ,qzl birine benziyorum diye havaya qirmemek lazım ,aynadaki qörüntün en qerçeği hehehe :)) ) ilqinç bir şey.. bu kızın bir resmini angelina jolie nin topicinede koydum bi bak istersen..

Arizona Dream 'i izlerken farkettiğim benzerlikler :))))) ama benzemiyorlarmı kızlar siz söyleyin :))

Johnny+Deep+&

lilitaylorbw2.jpg
rachel_mcadams1_300_400.jpg

aslında daha çok benziyorlarda lili tylor un ozamanlarki hallerinden resmini bulamadım:)

Raindance+Film+Festival+Flick+Official+Screening+MgOAEpaVuqPl.jpg
helena-bonham-carter.jpg

özellikle burun ağız ve kafa yapıları :) aslında qözleride benziyor ama fotoğrafta belli olmamış :)

joaquin-phoenix.jpg
Vincent_Gallo_002_051807.jpg

bunlarda çok anımsatıyorlar.. :)

Son düzenleme:
X