Kim kime benziyor ? Peki ya sen beni kime benzettin :)

Buldum Buldumm

1698808.jpg

Bebeğim bu hatun çok güzel,ben bu kadar güzel miyim ki????

Ben de sarı saçlıydım eskiden,sewgilim bu renge boyattırdı.Ama siyah saç masumluk katmış yüzüne,çok qüzel durmu$

kesinlikle.. sanada siyah saç çok yakışmış.:) ben sarı renqi herkese yakıştırmıyorum ztn yakışana yakışıyor tabi mesela MutlulukRecetem yerimseniben

Yinede tercihim koyu renkler hele siyah süper ..bende boyuyorum arada ..

çok ayrıntıcıyımdır canım aslında ama benzetemem pek yada birini benzetsem herkes yok ya diyoyasakkelime yani bezetsem bile alakasız kişilere benzetıyorum sırnaşık şey

çok ayrıntıcıyımdır canım aslında ama benzetemem pek yada birini benzetsem herkes yok ya diyoyasakkelime yani bezetsem bile alakasız kişilere benzetıyorum sırnaşık şey

hadi ya.. bi benzetmeni söylermisin hangi ünlüleri benzetiyosun mrk ettim :KK70: ama oluyor öyle ben benzetiyorum yok artık diyorlar . beni benzetiyorlar bende onlara hiç anlam veremiyorum benzetmiyorum kendimi .işin komiği benzetilen insanları birbirine bile benzetemiyorum :KK70: saysam alakaları yok. herkesin bakış açısı farklı

hadi ya.. bi benzetmeni söylermisin hangi ünlüleri benzetiyosun mrk ettim :KK70: ama oluyor öyle ben benzetiyorum yok artık diyorlar . beni benzetiyorlar bende onlara hiç anlam veremiyorum benzetmiyorum kendimi .işin komiği benzetilen insanları birbirine bile benzetemiyorum :KK70: saysam alakaları yok. herkesin bakış açısı farklı

Yok tatlım senin benzetmelerin tam tutuo,senin benzetip de birbirine benzemeyen birini görmedim daha

X