Kim kime benziyor ? Peki ya sen beni kime benzettin :)

yine hafiften andiran iki ünlü geldi aklima..
benziyorlar demiyorum andiriyor biraz...
gulsenbubikoglu3.jpg
721_zuhaltopal-1.jpg

Gülsen Bubikoglu / Zuhal topal

2n8pt3t.jpg
df_derossi_3661.jpg

Göz ,kaş , burun yapın ve gülüşünle ben seni çok fazla Portia De Rossi 'ye benzettim canım ,bi karşılaştır istersen :) Daha önce hanqi ünlülere benzettiler seni ? bu tek resim qörmekle biraz zor oluyor tabi :KK70: mimik hareket duruşta çok önemli

Ben Deniz Sekiye benzettim :-)

deniz sekiye benzeten çok oluyo bir ara aşkın nur yengi ye ve pınar altug a da benzeten çok oldu bana sorarsan hiç biriyle alakam yok :)özellikle bu fotoda deniz sekiye benzetiyolar :)

Son düzenleme:
deniz sekiye benzeten çok oluyo bir ara aşkın nur yengi ye ve
pınar altug a da benzeten çok oldu bana sorarsan hiç biriyle alakam yok :)
özellikle bu fotoda deniz sekiye benzetiyolar :)
yec.jpg

kardeşimde istedi onuda benzetiver bi zahmet :))

Evet cnm deniz sekiye pek benzemiyorsun .Bence benzetmelerinin sebebi tarzın saç yapından kaynaklanıyor.. Ayrıca kardeşin ve sen çok hoşsunuz ..

Kardeşin bana azra akını çok anımsattı ya daha önce benzeten oldumu?

LiveImages&
11836403.jpg

Evet cnm deniz sekiye pek benzemiyorsun .Bence benzetmelerinin sebebi tarzın saç yapından kaynaklanıyor.. Ayrıca kardeşin ve sen çok hoşsunuz ..

Kardeşin bana azra akını çok anımsattı ya daha önce benzeten oldumu?

LiveImages%5CYeniFotoAnaliz%5CEkran%C4%B1n%20parlayan%20y%C4%B1ld%C4%B1zlar%C4%B1%5C37HSDIZIY.azraa.jpg
11836403.jpg

çok teşekkür ederiz iltifatın için
kardeşimi azra akına benzeten olmadı daha önce
daha önceden doğa rutkaya benzetmişler
çok sevdik bu topiği yaaa :))

çok teşekkür ederiz iltifatın için
kardeşimi azra akına benzeten olmadı daha önce
daha önceden doğa rutkaya benzetmişler
çok sevdik bu topiği yaaa :))

Öyle mii ? evet surat yapısından benziyor olabilir ama ben ilk bakışta hemen azra akına benzettim sima olarak :) dediğim gibi tek resimden anlamak zor tabi :kedi:

teşekkürler prensesin uykusuyum benim koyacağım resim de buydu (duygu yetiş'in) ama özgü namal ile daha çok benzediği bi resmi var :)
018vku.jpg

umarım bu defa olmuştur :)

X