- 3 Ekim 2007
- 14.377
- 35.255
- 39
merhabalar,
eşim 1 haftalığına şehir dışına çıktı iş için,haftasonu gelecek.ben de evde annem ve kızımla kalıyorum(ben işe gidiyorum,annem çocuğa bakıyor.)kendi ailemden başka kimse yok burda,ama eşimin ailesi var.
eşimle telefonda konuşuyoruz,bana baban beni aradı nasılsın,ne var ne yok diye sormak için şaşırdım falan dedi.
ben de iyi etmiş,ama beni hiç arayan yok dedim gülerek,eşimin ailesini kasdettim.
onlar niye arasın,sen ara napıyorsunuz diye dedi.
ben de ne alakası var,burda yalnız olan benim,baban ya da annen aramalıydı bir ihtiyacın var diye dedim.
o da diretti senin araman lazım diye.
şöförlüğüm pek iyi değil,eşim bana güvenmediğinden arabayı da babasıgile bıraktı.taksiyle gidiyorum her yere.
çok saçma bir mevzu ama uzadı işte.
normalde çok takılmam ama bu sefer çok sinirlendim ve de kırıldım.
durduk yere suçlu oldum.aramam gerekirken aramamışım.
sizce kim haklı bu durumda?
az önce de sinirden sert bir mesaj yazdım.
yüzlerce kilometre öteden , ufacık bir özlemle bile beni haklı göremiyorsun,ille de kendi ailen.unuttuğun bir şey var o da senin asıl
ailen benim vs gibi.
çok sinirlendim,kalbim kırıldı.
eşim 1 haftalığına şehir dışına çıktı iş için,haftasonu gelecek.ben de evde annem ve kızımla kalıyorum(ben işe gidiyorum,annem çocuğa bakıyor.)kendi ailemden başka kimse yok burda,ama eşimin ailesi var.
eşimle telefonda konuşuyoruz,bana baban beni aradı nasılsın,ne var ne yok diye sormak için şaşırdım falan dedi.
ben de iyi etmiş,ama beni hiç arayan yok dedim gülerek,eşimin ailesini kasdettim.
onlar niye arasın,sen ara napıyorsunuz diye dedi.
ben de ne alakası var,burda yalnız olan benim,baban ya da annen aramalıydı bir ihtiyacın var diye dedim.
o da diretti senin araman lazım diye.
şöförlüğüm pek iyi değil,eşim bana güvenmediğinden arabayı da babasıgile bıraktı.taksiyle gidiyorum her yere.
çok saçma bir mevzu ama uzadı işte.
normalde çok takılmam ama bu sefer çok sinirlendim ve de kırıldım.
durduk yere suçlu oldum.aramam gerekirken aramamışım.
sizce kim haklı bu durumda?
az önce de sinirden sert bir mesaj yazdım.
yüzlerce kilometre öteden , ufacık bir özlemle bile beni haklı göremiyorsun,ille de kendi ailen.unuttuğun bir şey var o da senin asıl
ailen benim vs gibi.
çok sinirlendim,kalbim kırıldı.