cnm ben koleston naturalsin bakır kumralını yapmıstım saclarıma süper olmustu hem yumusacık hem cok daha parlaktı ve içindeki kremmide süperdi yaa ilk önce kıpkırmızı oluyo sac fakat sonra bi kac yıkamadan snra kırmızılık gidiyor koyuysa sacın tatlı bi kahveye dönüyor allatki renk sarıysa bakır rengine dönüşüyo süperd benim o saclarım yaa:):)sıkılınca degiştirdim tabi sonra
ben bunu herzaman söylüyordum bana gülüyorlardı hatta en son kuaföre söyledim saçım yıpranınca boyuyorum düzeliyor diyeoda gülmüştü halbuki ben nezaman kuruduğunu yıprandığını hissetsem yaptığım açıcılardan dolayı voilanın siyahını alırım boyarım parlar kırıklar bile kapanıyor yıka yıka kalın telli parlak parlak duruyor,(bu durum sanırım koyu renklere has birazda,çünkü biliyoruz ki saçı yıpratan rengini açmak)[/Q
süper bişey bu, siyah saç yakışıyosa daha güzel, bana siyah saç olmuyor, kaşlarım açık kalıyo ama bayılırım o renge
tatlım ben de saç rengi konusunda kararsızım, ha bire değiştiriyorum, şimdi de palette naturalsın gün batımı rengine boyayacam ve eğer seversem artık değiştirmeyecem denemediğim renk kalmadı, yani yine bitkiselboyayla devam etcem
Merhaba Bayanlar ben siteye yeni üye oldum.Durumumu şöyle anlatayım. Saçlarım; mat, kuru, dökülüyo, aşırı cansız ve kepekliiiyani benden daha berbat bir durumda olan varmı merak ediyorum gerçekten.Saçlarım için ne yapacağımı nereden başlayacağımı şaşırdım kızlar. Bana yardım edin lütfennn
valla benimde denemediğim renk kalmadı inan aklına gelen bütün renkleri kesinlikle denemiş biriyim cnm saclarım yıprandı yandı hala arlanmadım yapıyorum boyaa 5 gün önce koleston 12 cokcok acık dogal sarıya boyadım saclarımı bugünde saclarımı garnierin extra acık doğal sarısına boyadım yani düşün artık 5 günde bir boya yapan bir kızımhastalık gbi bişe bu yaa valla ama gerçekten koleston naturalsten cok memnun kalmıstım saclarımı yag gibi yapmıstı zmanında parlıyodu resmen
garnierin extra acık doğal sarısı oyyy igrenç bi boyaaa bidaha yanıından bile geçmem töbee:)
evet haklıısıın benıımde saçlarıım boyadııgıım zaman sanki bakıım yapmıışşcasıına güzelleşşir ama uzun boya arasıı verdikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?