• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kim demiş boya yıpratır diye

marlyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
85
1
36
Ankara
arkadaşlar merhaba, iki haftadır saçlarımı düzeltmeye çalışıyorum, kuaföre gittim saçımı açık kahveye boyatacaktım, iğrenç bi renk yaptı ki zeminim akmış kahveydi, sonrasında igora royal ve kolestonla boyadım saçlarım kazık gibi oldu, dün araştırırken kolleston naturals diye bi boya buldum, saçlarım yumuşacık oldu, artık onu kullanacağım ve inanın parlak keçe gibiydi solmuştu iyice ki dört kez boyanmasına rağmen, bu bitkisel boya süper

arkadaşlar saçlarım hala yumuşacık, beş altı kez yıkadım boyadıktan sonra artık kesinlikle sıradan boyalar kullanmam, renk de oturdu, başlarda biraz koyu oluyor ama sonradan açılıyor

2 gün üst ğste ben voila ile boyadım yumuşacık oldu yıpranmadı şaştım kaldım:53:

gene mahfediyor ama daha cok acıcılar tabi sonra anlıyorsunuz sacın yıprandıgını bende boyadan muzdarip durumdayım bu aralar saclar yinede yıpranıyor natural boyada olsa...

bu koleston naturalsda amonyak yokmuş, yani saçlarım o kadar nemlendiki anlatamam, kupkuruydu neredeyse kestirecektim saçımı , iki haftada altı kez boyanmasına rağmen yumuşacık, ben şaştım kaldım

bir de ben banyodan sonra bakım kremi kullanırım, o kurumuş saçıma etki etmiyordu hatta saçlarım birbirinden ayrık duruyordu, felaketti yani, şimdi bakım kremimi de kullanıyorum, mis gibi oldu, işte koleston naturals da kırmızılı bir ton bulursam bir sonraki rengi öyle yapacağım, bir ay geçsin de, psikolojim bozuldu resmen saç yüzünden

cnm ben koleston naturalsin bakır kumralını yapmıstım saclarıma süper olmustu hem yumusacık hem cok daha parlaktı ve içindeki kremmide süperdi yaa ilk önce kıpkırmızı oluyo sac fakat sonra bi kac yıkamadan snra kırmızılık gidiyor koyuysa sacın tatlı bi kahveye dönüyor allatki renk sarıysa bakır rengine dönüşüyo süperd benim o saclarım yaa:):)sıkılınca degiştirdim tabi sonra

ben bunu herzaman söylüyordum bana gülüyorlardı hatta en son kuaföre söyledim saçım yıpranınca boyuyorum düzeliyor diye :9:oda gülmüştü halbuki ben nezaman kuruduğunu yıprandığını hissetsem yaptığım açıcılardan dolayı voilanın siyahını alırım boyarım parlar kırıklar bile kapanıyor yıka yıka kalın telli parlak parlak duruyor,(bu durum sanırım koyu renklere has birazda,çünkü biliyoruz ki saçı yıpratan rengini açmak)

cnm ben koleston naturalsin bakır kumralını yapmıstım saclarıma süper olmustu hem yumusacık hem cok daha parlaktı ve içindeki kremmide süperdi yaa ilk önce kıpkırmızı oluyo sac fakat sonra bi kac yıkamadan snra kırmızılık gidiyor koyuysa sacın tatlı bi kahveye dönüyor allatki renk sarıysa bakır rengine dönüşüyo süperd benim o saclarım yaa:):)sıkılınca degiştirdim tabi sonra

tatlım ben de saç rengi konusunda kararsızım, ha bire değiştiriyorum, şimdi de palette naturalsın gün batımı rengine boyayacam ve eğer seversem artık değiştirmeyecem denemediğim renk kalmadı, yani yine bitkiselboyayla devam etcem

ben bunu herzaman söylüyordum bana gülüyorlardı hatta en son kuaföre söyledim saçım yıpranınca boyuyorum düzeliyor diye :9:oda gülmüştü halbuki ben nezaman kuruduğunu yıprandığını hissetsem yaptığım açıcılardan dolayı voilanın siyahını alırım boyarım parlar kırıklar bile kapanıyor yıka yıka kalın telli parlak parlak duruyor,(bu durum sanırım koyu renklere has birazda,çünkü biliyoruz ki saçı yıpratan rengini açmak)[/Q
süper bişey bu, siyah saç yakışıyosa daha güzel, bana siyah saç olmuyor, kaşlarım açık kalıyo ama bayılırım o renge

Merhaba Bayanlar ben siteye yeni üye oldum.Durumumu şöyle anlatayım. Saçlarım; mat, kuru, dökülüyo, aşırı cansız ve kepekliii:43: yani benden daha berbat bir durumda olan varmı merak ediyorum gerçekten.Saçlarım için ne yapacağımı nereden başlayacağımı şaşırdım kızlar. Bana yardım edin lütfennn

tatlım ben de saç rengi konusunda kararsızım, ha bire değiştiriyorum, şimdi de palette naturalsın gün batımı rengine boyayacam ve eğer seversem artık değiştirmeyecem denemediğim renk kalmadı, yani yine bitkiselboyayla devam etcem

valla benimde denemediğim renk kalmadı inan aklına gelen bütün renkleri kesinlikle denemiş biriyim cnm saclarım yıprandı yandı hala arlanmadım yapıyorum boyaa 5 gün önce koleston 12 cokcok acık dogal sarıya boyadım saclarımı bugünde saclarımı garnierin extra acık doğal sarısına boyadım yani düşün artık 5 günde bir boya yapan bir kızım :30: hastalık gbi bişe bu yaa valla ama gerçekten koleston naturalsten cok memnun kalmıstım saclarımı yag gibi yapmıstı zmanında parlıyodu resmen

Merhaba Bayanlar ben siteye yeni üye oldum.Durumumu şöyle anlatayım. Saçlarım; mat, kuru, dökülüyo, aşırı cansız ve kepekliii:43: yani benden daha berbat bir durumda olan varmı merak ediyorum gerçekten.Saçlarım için ne yapacağımı nereden başlayacağımı şaşırdım kızlar. Bana yardım edin lütfennn

tatlım bi aralar bendede dökülme vardı, head and shouldersın kremsiz şampuanını kullandım, kafamdaki kaşıntı gitti, dökülme azaldı, asla kremli şampuan kullanma şekerim, krem kullanacaksında sakın diplere değdirme, kepeğe felan da birebir, bence harika bir şampuan muhakkak dene yani

valla benimde denemediğim renk kalmadı inan aklına gelen bütün renkleri kesinlikle denemiş biriyim cnm saclarım yıprandı yandı hala arlanmadım yapıyorum boyaa 5 gün önce koleston 12 cokcok acık dogal sarıya boyadım saclarımı bugünde saclarımı garnierin extra acık doğal sarısına boyadım yani düşün artık 5 günde bir boya yapan bir kızım :30: hastalık gbi bişe bu yaa valla ama gerçekten koleston naturalsten cok memnun kalmıstım saclarımı yag gibi yapmıstı zmanında parlıyodu resmen

tatlım ben kızıl böyle mora çalan tonları varya onları çok seviyorum, artık emin oldum bana o renkler yakışıyor onlar benim rengim, geçen gün arkadaşım uyardı dediki kimsenin saçında gözün kalmasın, sen kendine neyi yakıştırıyosan onu kullan ve kararlı ol, bende karar verdim palettenin gün batımına boyayacam artık ve değiştirmeyecem, koyu bana yakışıyor, yoksa saçlarımı uzatamıyorum güzelim, artık durmam lazım yani bide kuaförden uzak durmaya karar verdim, arada bir kestiririm onuda normal makasla ustura mahvediyo çünkü

garnierin extra acık doğal sarısı oyyy igrenç bi boyaaa bidaha yanıından bile geçmem töbee:)

evet haklıısıın benıımde saçlarıım boyadııgıım zaman sanki bakıım yapmıışşcasıına güzelleşşir ama uzun boya arasıı verdikten sonra

garnierin extra acık doğal sarısı oyyy igrenç bi boyaaa bidaha yanıından bile geçmem töbee:)

evet haklıısıın benıımde saçlarıım boyadııgıım zaman sanki bakıım yapmıışşcasıına güzelleşşir ama uzun boya arasıı verdikten sonra

ben de uzun boya arası verince saçlarım yanıyor

üst üste sac boyamak iyi degil

saci koyu renge boyatmak saca zarar vermez zaten (acici yoksa) boyadinizdada kiriklari kapatir daha parlak ve saglikli görünür

Acik renk boyalarda öyle degildir parlakligi matlasabilir kiriklar daha belirgindir bakimda özende olmasi sart.
sac boyandigi zaman 1 1 bucuk hafta gayet güzeldir saclar yumusacik
2 haftadan sonra kendini belli eder sac dökülmesi yokken saclariniz dökülür v.s.a
ama bu sacin ne kadar islem gördügünle de alakalidir

Back