Kim bu İzzet Güllü?

-Bibli

gardım sağlam,güllerden tuğla⚜️
Kayıtlı Üye
31 Mart 2022
4.868
15.452
Merhaba KK'nın güzel kadınları.Birkaç konu,yorumda anksiyete ve panik bozukluk rahatsızlığım olduğundan söz etmiştim. Ara verdiğim tedaviye yeniden başlamam gerekti. Bu ara çok yokluyor rahatsızlığım beni.

Merak ettiğim şey her yerde İzzet Güllü'yü okur,duyar oldum.Birkaç kez de izledim videolarını.Dikkate almadım bıraktım.(hata mı ettim?)

Zamana yayarak,her gün bir video şekilde izleyin, dinleyin deniliyor.Ki psikolojik bir sorundan söz ettiğimiz için,hedef nokta da bilinçaltı ve doğru davranış olduğu için hak veriyor gibiyim.

Ancak deneyim sahibi olan kadınlardan tecrübelerini paylaşmalarını rica edeceğim. Gerçekten yol kateden,iyileşmesinde bu videoların etkisini (olumlu,nötr ya da olumsuz)gören var mı?

Bitkilerin gücünden de yararlanmak istiyorum mesela.Meditasyon yapıyorum ek olarak. Sizlerden öncelikle İzzet Güllü hakkında sonrasında bu rahatsızlık için tedavi ile beraber başka neler yaptığınız (yeme içmeden tutun yoga,meditasyon'a kadar)hakkında yardım istiyorum. Diliyorum ki atlatabilirim. Şimdiden teşekkürler.

Ben de pek dinleyemedim ama hiç beğenmedim de sayılmaz.
Konya'da üniversite hastanelerine yakinsaniz veya Meram'a yakinsaniz psikolog bulma imkanınız olur.
Özel büroları olan psikolog ve psikoterapistler de çok çarşı ve Meram bölgesinde.
Uzman seçmek, özgeçmişini okumak vb. icin tavsiyeediyorum sitesini kullanıyorum, ordan bakabilir seçebilirsiniz.

Ben dinledim ilaçları biraktim. Daha beter oldum sonra yana yıkıla eski dr umu aradim. Sonuç daha yüksek dozda daha uzun süre antidepresan kullanımı oldu. İyi olanda vardır belki ama bendeki durum tekrarlayan majör depresyon olunca maaleseffayda görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…