whatsapptan kalp mi yolladı yaşi kaç?
karşılık versen de en fazla öpücüklü smiley falan yollardı zaten
Canım yazdım ya 20 diye.. Dilinden anlamıyorum.. Dert bu değil, elin ergeni.. Ben ailemden uzaktayım suan ve nisanlıma kendimi ifade edemiyorum..
nişanlının iş yerini nerden biliyor sizin nasıl muhabbetiniz oldu
guvenmiyor sana bence çok kırıcı
nişanlınız biliyormuydu bu cocugu peki hani bak boyle bir var facebooka ekledim arkadasın kuzeni diye anlatmısmıydınız..sorunlu bi cocukmus anlasılan..telinizi falan sizmi verdiniz cocugaOlay şöyle.. Nişanlımın iki ay için yurt dısına gönderdiler ben de yesil pasaportumdan faydalanıp onunla geldim.. Evle iş arası mesafesi çok yakın.. Ben çoğunlukla evde kalıyorum.. Burada bi arkadas edindim onun kuzeni bu çocuk.. Türklerden farkları yok zaten.. Güzel bi samimiyetimiz vardı.. Facebooktan görmüs olabilir nisanlımın is yerini.. Beni takip ediyorsa da yer bildirimlerinden görmüs olabilir ki büyük ihtimalle öyle.. Yemin ediyorum öyle uzun süreli bi konusma olmadı.. Bi defa aynı otobüsü kullandık o kadar.. Toplasanız beni 2 3 defa görmüştür.. Anlayamıyorum.. Gerçi bu çocuğun adı Mirko ve nisanlımın bana verdiği isim Gıuseppe ama baska kimseyle konusmadım.. Gelip beni sorabilecek tek kisi bu..
nişanlınız biliyormuydu bu cocugu peki hani bak boyle bir var facebooka ekledim arkadasın kuzeni diye anlatmısmıydınız..sorunlu bi cocukmus anlasılan..telinizi falan sizmi verdiniz cocuga
Ee bunda büyütecek ne var? Iş yerinde bu mirco ne demiş de nişanlınız bu kadar sinirlenmiş?
whatsapp tlf numaran kayıtlı olmadan nasıl msj yolluyor.sanırım teknoloji cahiliyim.farklı yolu var ise özür dilerim.
ha evet.özür dilerim.bugün ben de .ok gibiyim.detayı atlamışım.Allah yardımcın olsun tatlım.iğrenç bi durum.ne kendini ifade edebiliyorsun ne karşıdakinin yaptığına anlam verebiliyorsun.zor.Dedim ya bu çocuğun kuzeniyle arkadas oldum.. evli bi kuzeni var onlarla görüşüyorum.. onlardan alması kolay..
Eğer sizin telefon numaranız karşı tarafta kayıtlı ise whatsapptan mesaj atabilir sizde kayıtlı olmasına gerek yok,yani sizin rehberinizde kayıtlı olmayan birisi size whatsapptAn mesaj atabilir.whatsapp tlf numaran kayıtlı olmadan nasıl msj yolluyor.sanırım teknoloji cahiliyim.farklı yolu var ise özür dilerim.
evet evet.öyleymiş.Eğer sizin telefon numaranız karşı tarafta kayıtlı ise whatsapptan mesaj atabilir sizde kayıtlı olmasına gerek yok,yani sizin rehberinizde kayıtlı olmayan birisi size whatsapptAn mesaj atabilir.
Her whatsapptan Facebooktan falan mesaj atan için sevdigimizle kavga edeceksek işimiz var demektir.