Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cunku artik sehvet haddi hesabi asti kari kiz erkek cokuk cocuk bebek kopek kedi dinlemiyor... Hangi delige gireceklerini sasirdilar Allah oylelerinin cebennemde ayni sekilde tecavuze ugrasinlar insallah... Kisasa kisasÜzülerek söylüyorum ki ben de son aylarda aşırı evhamlıyım.Herşeyden herkesten şüphe duyuyorum güvenemiyorum. Sizin başınızdan kötü olaylar da geçmiş,bana tepkileriniz normal geldi
Allahim canin acir dedin ya hani biz kadinlar ilk iliskide istemdisi ben kendi adima konusiim bagirmistim canim cok yanmisti peki ya o masum gunahsiz sabi subyanlar melekler onlar napti o anAyy ruhum sıkıl di gece,gece umarim yalandır konuya boyle konylari okuyunca insan kendindende korkuyor,zaten boyle bir dünyaya cocyk getiremedim bu yasima kadar,okudukca öldüm resmen
Benimse rabbim nasip ederse kizim okucak
Nasıl koruycam
Allah yardimciniz olsun unutun inşallah
Kafama takilan 7.8 yasi da mumkun değil tecavüze ugrayipta evdekilerin duymamasi ,canin acirrr ciglik atarsin, birkac kisi parmagiyla olmustur demisya ,mumkun degil gene bagirirya anlamadim diyorsunya,anlamasanda canin yanar bacim duramassin acidan ,kucuksun çünkü
baska sekilde bekaretin bozulmustur canim senin ,
Sanki aklımı okudunuz gerçekten bu tür vakalarda taciz eden bir kişi olmuyor birden fazla oluyor. Aklıma farklı şeyler gelmeye başladı bu tür sapıkları çeken farklı bir özellik mi oluyor ne oluyor.Cok gecmis olsun.
Neden bir insan bir kisi tarafindan cinsel istismara ugradiginda hep baska biri daha hep taciz eder. Yani sanki bir cocugun alninda bu istismara ugradi yaziyor, sonra hep baskasida taciz ediyor.
Tv de haberlerde de bir cocuga kac kisinin taciz ettigini ogreniyoruz
Piskolojinizden dolayi babaniza karsi oyle bakiyorsunuzdur ama babanizinda oyle cok minciklamasi iyi degil.
Yani kiz cocugu olsun erkek cocugu olsun.
Heleki organini viciklamasi normal degilm yani uygun değil ama bu demek degilki o niyetle yapiyor. Senin basina geldiği icin kiziniz icin korkuyorsunuz
Destek almalisiniz ciddi anlamda.