kilozet takimi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

Elis

Ziyaretçi
arkadaslar kilozet takimlarinizi,toz bezlerinizi,yer bezlerinizi bunlarin hepsini diger camasirlardan ayrimi yikarsiniz yoksa obur camasirlarla birmi yikarsiniz??

Temizlik işi bittikten sonra, tüm temizlik bezlerini birlikte yıkarım, diğer çamaşırlardan ayrı tabii ki..

Klozet takımını da yalnız yıkarım.........

Ayrı yıkarım cnm diğer çamaşırlarla kesinlikle atılmaz.Onda ki bakteri miktarını bir düşünsene....

klozet takımını çamaşır makinasında ayrı olarak yıkarım, temizlik bezlerinide elimde yıkarım

temizlk bezlerini ayrı yıkarım ve klozet takımlarınıda ayrı yıkarım.. en mantıklısı bu çünkü arkadaşalrın da dediği gibi..

ende kesinlikle ayri yikarim ben annemden boyle gordum gecen arkadas bizdeydi gorunce kilozet takimini ayri yikadigimi ,,dedi suya ,deterjana,elektirige yazik koca makina iki parca sey icin calistirilirmi dedi..dedim olurmu oyle bunlar cok pis oluyo ama dedim ona kalirsa camasirlarda pis oluyo dedi.......bende size sormak istedim yanlizca birlikte yikayan varmi diye.................a.s.a.s.

Toz bezlerini elde yikyorum canim makinaya atmiyorum ama kilozet takimlarimi ayri atiyorum makinaya

temizlik bezleri boya veriyor bazen, kesinlikle ayrı yıkıyorum, klozet takımını asla karıştırmam zaten diğer çamaşırlarla...

Klozet takımım yok ama temizlik bezlerimi ayrı yıkıyorum makinada, büyük temizlik yapınca bütün bezlerimi kullanıp yıkıyorum, ama haftalık yada günlüklerde 1-2 bez çıkıyor zaten onun içinde koca makina çalıştırılmaz, onun için elimde yıkıyorum. Hiçbirşeyi birbirine karıştırmam, sofra bezlerini bile ayrı yıkarım.

Toz bezlerini de klozet takımlarımı da ayrı yıkarım..
Özellikle klozet takımlarımı utanmasam hergün yıkıycam çok takıntılıyım onlar konusunda ya..laelaelaelaelae
O kadar titiz de değilim ama nedense buna taktım..

Herşeyi ayrı ayrı yıkarım bende....
Çamaşır konusunda hassas ve takıntılıyım...

bencede herşey grubuna göre yıkanmalı ev hanımı olmak zor iş bizde ayrı yıkıyoruz daha iyi insanın aklında ''acaba'' kalmıyor.

arkadaslar kilozet takimlarinizi,toz bezlerinizi,yer bezlerinizi bunlarin hepsini diger camasirlardan ayrimi yikarsiniz yoksa obur camasirlarla birmi yikarsiniz??
tabıkı nayrı
yıkıyorm klozt tkımlarını kısa proğram 30 derecede

ben de...kesinlikle ayrı yıkıyorum...havlular,masa örtüleri,vücut havluları...bizim kıyafetlerimiz,bebeğimin kıyafetleri,klozet takımı... hepsini ayrı ayrı gruplarım...yoksa içine siner mi?ev hanımlığı zor iş valla...

Zaten makinaya anca bir takım giriyor extra bişiy istesemde sokamıyorum

yardımcımız gelmisse o bezlerı elinde yıkıyor çıkmadan once veya makıneye atıyor bazen ben kendım yaptıgımda elımde yıkıyorum cok bı bez olmuyor zaten klozet takımlarını tek basına atıyorum makıneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…