Aminnnn Öncelikle güzel dileklerin için teşekkür ederim canım, ben de çevremdekileri umursamıyorum. Bi ara dediğin gibi daha çok kafama takıyordum ama bağışıklığımı çok zayıf hissediyorum bu yüzden biraz alsam iyi olucak gibisenin boyun kaç peki?
Bende kilo alamayanlardanım ya. Bir haftadır , gece süt bebe bisküvisi , fındık ezmesi ve muz karıştırıp yiyorum.heniz bir etki yok. Bi kaç sene önce spraktin diye bir alerji ilacı içtim .biraz iştah açıyor ama insanı inanılmaz sersemletiyor .sürekli bir uyku halindeydim. Aslında mideyi genişletebilirsek alırız da genişlemiyor
Ah ah bundan yaklaşık 10 sene kadar önce bende böyle kilo almaya çalışıyordum. Aldım da şimdi de vermeye çalışıyorum hayat
Benim iştah sorunum yoktu yiyordum ama asla alamıyordum. Ben o dönem büyümeks diye ekmekler vardı her öğün ondan yerdim. Sonra almaya başladım aldım aldım 20 kilo aldım bir kaç sene içinde
Bende kilo alamayanlardanım ya. Bir haftadır , gece süt bebe bisküvisi , fındık ezmesi ve muz karıştırıp yiyorum.heniz bir etki yok. Bi kaç sene önce spraktin diye bir alerji ilacı içtim .biraz iştah açıyor ama insanı inanılmaz sersemletiyor .sürekli bir uyku halindeydim. Aslında mideyi genişletebilirsek alırız da genişlemiyor
☺☺ 1.58 falan sanırım
Bende bi 5 kilo versemYaaa ne güzel keşke ben de 20 kilo alsam şöyle bi 55 60 kilo olsam hiç bi daha kilo vermek için uğraşmam vallainşallah olurum da ben de burdan size tekrar yazarım ben de 60 kilo oldum diye
hayır o değil m...max diye ismiBurdan yazmak yasak diye biliyorum. Ama kodlayarak yazarsanız belki anlarım. Özellikle kilo almak için kullanılan s...raktin var. Normalde alerji için kullanılıyor ama kilo da yapıyor diyorlar. Bu mu yoksa?
Evet gerçekten benim de fazlasında gözüm yok bi 45i görseydimMinyonuz aslında işte ama bari bi 45 kilo olsaydık 55i 60ı geçtim
162 49 kiloBu arada senin boyun kilon kaç?
Bende bi 5 kilo versemboyun kaç
Evet gerçekten benim de fazlasında gözüm yok bi 45i görseydimyakında düğünüm olacak hala çocuk sanıyorlar
162 49 kilobi 5 kilo yeter bana ama bakalım :)
hayır o değil m...max diye ismi
Kiloyu aslında göğüslerim ve popom büyüsün diye istiyorum yaAslında 49 yine ideal bi kilo bence cokta zayıf değilsin. Zayıf duruyosundur ama bi deri bi kemik durmadığına eminim cok takma bence o yüzden
Günde 3 Öğün düzenli ye 2 ayda 5 kilo garanti
Kiloyu aslında göğüslerim ve popom büyüsün diye istiyorum ya
Tatlım saatler çok önemli her gün aynı saatte yiyeceksin ana öğünleriNe günde 3 öğünü ben en az 5 öğün yiyorumkahvaltı öğle ve akşam yemeği mutlaka yemek şartıyla kahvaltıdan sonra meyve ve öğle yemeğinden sonra kuruyemiş tatlı ıvır zıvır yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?