Kilosu 45ten düşük olup kilo alamayanlar var mı kızlar?

1.58 falan sanırım

Ah ah bundan yaklaşık 10 sene kadar önce bende böyle kilo almaya çalışıyordum. Aldım da şimdi de vermeye çalışıyorum hayat
Benim iştah sorunum yoktu yiyordum ama asla alamıyordum. Ben o dönem büyümeks diye ekmekler vardı her öğün ondan yerdim. Sonra almaya başladım aldım aldım 20 kilo aldım bir kaç sene içinde

Bende kilo alamayanlardanım ya. Bir haftadır , gece süt bebe bisküvisi , fındık ezmesi ve muz karıştırıp yiyorum.heniz bir etki yok. Bi kaç sene önce spraktin diye bir alerji ilacı içtim .biraz iştah açıyor ama insanı inanılmaz sersemletiyor .sürekli bir uyku halindeydim. Aslında mideyi genişletebilirsek alırız da genişlemiyor

Yok genişlemiyor valla aslında annemde benle aynı şeyleri yiyor ama o kilo almış oluyor nasıl oluyo ben de anlamıyorum ben bi de çok yavaş yiyorum annem ondan kalori almıyosun diyo bazen

Yaaa ne güzel keşke ben de 20 kilo alsam şöyle bi 55 60 kilo olsam hiç bi daha kilo vermek için uğraşmam valla inşallah olurum da ben de burdan size tekrar yazarım ben de 60 kilo oldum diye

Bu arada senin boyun kilon kaç?

Yaaa ne güzel keşke ben de 20 kilo alsam şöyle bi 55 60 kilo olsam hiç bi daha kilo vermek için uğraşmam valla inşallah olurum da ben de burdan size tekrar yazarım ben de 60 kilo oldum diye
Bende bi 5 kilo versem boyun kaç

Burdan yazmak yasak diye biliyorum. Ama kodlayarak yazarsanız belki anlarım. Özellikle kilo almak için kullanılan s...raktin var. Normalde alerji için kullanılıyor ama kilo da yapıyor diyorlar. Bu mu yoksa?
hayır o değil m...max diye ismi

Evet gerçekten benim de fazlasında gözüm yok bi 45i görseydim yakında düğünüm olacak hala çocuk sanıyorlar

Ayy yerim ya Allah mutlu etsin simdiden. Bu benim de başıma cok geliyor bekarım ama bi kere bi iş gorusmesine gitmistim 17 yaşındaki arayan sen misin demişti gorusme yaptığım kişi hayır ben 24 yaşındayım demistim. O zaman 24 yaşındaydım böyle şeyler cok başıma geliyor. İnsanın bazen morali bozuluyor ya

Günde 3 Öğün düzenli ye 2 ayda 5 kilo garanti

Ne günde 3 öğünü ben en az 5 öğün yiyorum kahvaltı öğle ve akşam yemeği mutlaka yemek şartıyla kahvaltıdan sonra meyve ve öğle yemeğinden sonra kuruyemiş tatlı ıvır zıvır yiyorum

Kiloyu aslında göğüslerim ve popom büyüsün diye istiyorum ya

Popon için squat yapmanı öneririm bi ara ben de çok yapıyodum öyle 3-5 gün değil düzenli bi şekilde 1 seneye yakın yaptım. İnan benim gibi çitanın poposunu bile şekillendirmişti bu hareket hatta sadece popo degil üst bacağını da şekle sokuyor ama sonra devam etmedim ben belki o zamandan bu zamana devam etseydim daha da faydasını görürdüm

Tatlım saatler çok önemli her gün aynı saatte yiyeceksin ana öğünleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…