- 5 Aralık 2019
- 83
- 23
- 8
- 29
- Konu Sahibi bursadagocmengelin
-
Tüp bebek tedavisi için kilo verin diyen doktorları duydum da felç olursun, ölürsün diyeni duymadım hiç.Merhabalar eşimden kaynakli olarak bebeğimiz olmuyor ,sperm yetersizliği ve hareketsizligi var tek yolumuz tüp bebek. Geçenlerde ilk defa bir tüp bebek doktoruna gittim eşim tedavi olucak fakat benimde kilo vermem gerektigini söyledi doktor (kilom fazla ). Zaten bende sürekli vermeye çalışıyorum. Esin tedavi olana kadar ver yoksa tüp Bebek yapamam kan pıhtısı oluşabilir ölebilirsin , felç kalabilirsin dedi ve ben çok korktum. Kilolu olup tüp Bebek yaptıranlar var mı merak ettim.
Vallahi sormayın zaten hastane doktor fobim var iyice gözüm korktuTüp bebek tedavisi için kilo verin diyen doktorları duydum da felç olursun, ölürsün diyeni duymadım hiç.
Bu tedavide moral çok önemli siz daha başlamadan strese sokmuş sizi.
İçinize sinmediyse başka bir doktorla görüşün. Valla tedavi görüp o kadar ilaç alıyoruz üstünede manken gibi olmamızı beklemesinler yani.
Rabbim bu yolda maddi manevi kolaylıklar nasip etsin .Merhabalar eşimden kaynakli olarak bebeğimiz olmuyor ,sperm yetersizliği ve hareketsizligi var tek yolumuz tüp bebek. Geçenlerde ilk defa bir tüp bebek doktoruna gittim eşim tedavi olucak fakat benimde kilo vermem gerektigini söyledi doktor (kilom fazla ). Zaten bende sürekli vermeye çalışıyorum. Esin tedavi olana kadar ver yoksa tüp Bebek yapamam kan pıhtısı oluşabilir ölebilirsin , felç kalabilirsin dedi ve ben çok korktum. Kilolu olup tüp Bebek yaptıranlar var mı merak ettim.
100 den biraz yukariRabbim bu yolda maddi manevi kolaylıklar nasip etsin .
Cok merak ettim kaç kilosunuz.
Off neler soylemis oyle yahuMerhabalar eşimden kaynakli olarak bebeğimiz olmuyor ,sperm yetersizliği ve hareketsizligi var tek yolumuz tüp bebek. Geçenlerde ilk defa bir tüp bebek doktoruna gittim eşim tedavi olucak fakat benimde kilo vermem gerektigini söyledi doktor (kilom fazla ). Zaten bende sürekli vermeye çalışıyorum. Esin tedavi olana kadar ver yoksa tüp Bebek yapamam kan pıhtısı oluşabilir ölebilirsin , felç kalabilirsin dedi ve ben çok korktum. Kilolu olup tüp Bebek yaptıranlar var mı merak ettim.
Başka yere gidicem zaten araştırdım benden daha da kilolu olup tüp bebek sahibi yapan doktorlar var dediğiniz gibi yani bana testi yaptırıp ondan sonra bu risk var diyip böyle diye bilirdi. Bizde biliyoruz kilonun problem olduğunu her konuda zaten elimden geldiğince dikkat ediyorum vermeye çalışıyorum fakat çok korktum çok şükür başka doktorların başarılarını görünce çok motive oldumOff neler soylemis oyle yahuTamam kilonun olumsuz etkileri olmuyor degil ama doktorun bu yaklasimi da ne ola? Bence bu doktor hastayi olumsuzluga surukler, psikolojik olarak yipratir, stresli bir tedavi surecine sebep olur. Doktor degistirme sansiniz var mi?
Pihti olusur olebilirsin demesi de abesle istigal olmus, bunun cozumu var cok sukur. Kan pihtilasmaniz var mi yok mu kandan bakilan bi testle ogrenebiliyorsunuz. Testin adi Trombofili paneli, hastanelerin tibbi genetik bolumlerinde yapilir. Muhakkak yaptirin. Sonuca gore gebelik boyunca kan sulandirici igne kullaaniz gerekebilir pihtilasmayi onlemek icin. Bakin ne kadar kolay bir cozum degil mi? Doktorunuz bu felaket tellalligiyla bu testi de onermez diye endiselendim dogrusu... Sizin aklinkzda olsun muhakkak
Bende 95 kiloyla tedaviye basladim ama böyle söylemedi bana açıkçası sadece biraz kilo verirsen daha iyi olur gebelikte oluşursa zorlamazsın diye söyledi100 den biraz yukari
Öyle zaten eşimin tedavi sürecinde vermeye çalışıyorum dahadaBende 95 kiloyla tedaviye basladim ama böyle söylemedi bana açıkçası sadece biraz kilo verirsen daha iyi olur gebelikte oluşursa zorlamazsın diye söyledi
Arkadaslarinda dediği gibi bu tedavide stres moral çok önemli bu kadar stres yapmayın
Kilosu daha yüksek olup gebe kalanlar dogum yapanlarda var kan pihtilasmasininda cok şükür tedavisi var zaten yerleşmiş bi kilo var bi anda malesef manken gibi olamayız dikkat etmekte fayda var en azından daha fazla kilo almamaya dikkat etmeliyiz
Sen hamile kalabildin mi peki canımBende 95 kiloyla tedaviye basladim ama böyle söylemedi bana açıkçası sadece biraz kilo verirsen daha iyi olur gebelikte oluşursa zorlamazsın diye söyledi
Arkadaslarinda dediği gibi bu tedavide stres moral çok önemli bu kadar stres yapmayın
Kilosu daha yüksek olup gebe kalanlar dogum yapanlarda var kan pihtilasmasininda cok şükür tedavisi var zaten yerleşmiş bi kilo var bi anda malesef manken gibi olamayız dikkat etmekte fayda var en azından daha fazla kilo almamaya dikkat etmeliyiz
Evet canım çok şükür sorunsuz hamileliğim geçti 117 kiloyla doğuma gittimSen hamile kalabildin mi peki canım
Çok şükür bende kiloluyum vermeye çalışıyorum tedaviye başlayacağız nasipse oyğzden vermek istiyorum inşallah en hayırlı zamanda bizede nasip olurEvet canım çok şükür sorunsuz hamileliğim geçti 117 kiloyla doğuma gittim
Amin canım amin hakkınızda hayırlısı olsun inşallahÇok şükür bende kiloluyum vermeye çalışıyorum tedaviye başlayacağız nasipse oyğzden vermek istiyorum inşallah en hayırlı zamanda bizede nasip olur
İnşallahAmin canım amin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Oldumu bebeginzÇok şükür bende kiloluyum vermeye çalışıyorum tedaviye başlayacağız nasipse oyğzden vermek istiyorum inşallah en hayırlı zamanda bizede nasip olur
Yok tüp bebeğe başlamadım daha malesef ozaman aşılama yapmıştım tutmamıştıOldumu bebeginz
Teşekkürler.Yok tüp bebeğe başlamadım daha malesef ozaman aşılama yapmıştım tutmamıştı
100 den biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?