Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kilolu Hamişler Toplaşın
- Konu Sahibi HNez
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Ağustos 2016
- 2.017
- 1.641
- 83
Ben hareket degilde elimi karnima koydugumda pit pit kalp atisi aliyrm ben benim sandim.. Bi arkadasim bebegin dedi...Ben de hissemedim hala
Aminnn canim insallahKilodan kasıt, kaç kilo gibi canlar? Allah kokularıyla kavuşmanızı nasip etsin :)
Canim ben 84 kgim mesela karnim vardi hamile kalmadan evvelde simdi 7 8 aylik gibiyim
- 30 Eylül 2016
- 502
- 1.052
- 28
Ben hareket degilde elimi karnima koydugumda pit pit kalp atisi aliyrm ben benim sandim.. Bi arkadasim bebegin dedi...
Aminnn canim insallah
Canim ben 84 kgim mesela karnim vardi hamile kalmadan evvelde simdi 7 8 aylik gibiyim
Kaç aydan sonra karnınızda belli olmaha başladı:)
- 27 Nisan 2012
- 375
- 84
- 298
Şimdi pek hareket hissetmezsin bebekler sen gün içinde hareket halindeyken o sallana sallana uyur beşik gibi ,sen yatacaksın hiç hareket etmiceksin iki tane madlen çikolatayı ağına atacaksın sessizce bekliceksin göbüşünün kenarında sanki küçük bi damar atışı kelebek uçusu duyacaksın daha çok hareketlenirse gaz sancısı gibi dolanacak göbek çevrende ikinci gebelik tecrübe konuşurKilolu Hamişler Bebeğinizin hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz ?
Canim ztn hepkarnim vardi simdi sisligimde cok... Wc sıkıntım var...12. 13. Haftadan sonra gebelik karni oldugu belli oldu...Kaç aydan sonra karnınızda belli olmaha başladı:)
Şimdi pek hareket hissetmezsin bebekler sen gün içinde hareket halindeyken o sallana sallana uyur beşik gibi ,sen yatacaksın hiç hareket etmiceksin iki tane madlen çikolatayı ağına atacaksın sessizce bekliceksin göbüşünün kenarında sanki küçük bi damar atışı kelebek uçusu duyacaksın daha çok hareketlenirse gaz sancısı gibi dolanacak göbek çevrende ikinci gebelik tecrübe konuşur
Teşekkür ederim canım bilgilendirdigin icin
Allah hepimizin bebeklerine sağsağlim kavuşmayı nasip etsin
- 27 Nisan 2012
- 375
- 84
- 298
Kalp atışını alamazsın o kesenin içinde o anca usg ile duyulur şehir efsanesiKaç aydan sonra karnınızda belli olmaha başladı:)
- 27 Nisan 2012
- 375
- 84
- 298
Kalp atışını alamazsın o kesenin içinde o anca usg ile duyulur şehir efsanesi
Başkasına cevap vercem diye size vermişim kısıta bakmayınKaç aydan sonra karnınızda belli olmaha başladı:)
- 5 Ağustos 2016
- 2.017
- 1.641
- 83
Ben de baya uzuluyorum.ama oncesi yapabilcegimiz vardi simdi zayiflamak icin yok.maalesef.dengeli beslenmek ve az kilo alarak tamamlamakYaa ben de kilolu hamile kaldım 2. gebeligim . ilkinde 73 ile hamile kalıp 85 ile doğum yapmıştım. Şimdi 85 ile hamile kaldım çok üzülüyorum bu duruma. daha çok yeni 4-5 haftalık. dua ediyorum inşallah başlarda biraz kilo veririm.
Evet şu an yapilabilecek tek şey bu maalesef. İnşallah 3-4 kilo ile hamileliği tamamlayan örnekler gibi oluruzBen de baya uzuluyorum.ama oncesi yapabilcegimiz vardi simdi zayiflamak icin yok.maalesef.dengeli beslenmek ve az kilo alarak tamamlamak
- 5 Ağustos 2016
- 2.017
- 1.641
- 83
Ben beslenme uzmanina gittim..sen de basvur canim..bana iyi geldi su ana kadar hic kilo almadim..Evet şu an yapilabilecek tek şey bu maalesef. İnşallah 3-4 kilo ile hamileliği tamamlayan örnekler gibi oluruz
16.haftada bir başladı bizim oğlan şimdi sanki karnımı yarıp dışarı fırlayacak gibi. kiloya bağlama sağlıklı olsunlar da canları istediği zaman hareket etsinler :)
Tesekkur ederim canim 16 ya giriyorum bende bu hafta
Yaa ben de kilolu hamile kaldım 2. gebeligim . ilkinde 73 ile hamile kalıp 85 ile doğum yapmıştım. Şimdi 85 ile hamile kaldım çok üzülüyorum bu duruma. daha çok yeni 4-5 haftalık. dua ediyorum inşallah başlarda biraz kilo veririm.
Banada dr um dikkat et kilo alma dedi yapamiyorumki bazen istahim cok aciliyor zaten istahliyim
Allah yardimcimiz olsun bebeklerimizi saglikla kucaklarimiza alalim
Bakalim bana ne diyecek . daha doktora gitmedim. Çok kucuk olduğu için vajinal ultrason istemiyorum. bir iki hafta daha geçsin öyle gidicem. kesin bana da diyecek alma diye. OFF napcaz bilmiyorumBanada dr um dikkat et kilo alma dedi yapamiyorumki bazen istahim cok aciliyor zaten istahliyim
Allah yardimcimiz olsun bebeklerimizi saglikla kucaklarimiza alalim
Canim ben çok küçük bir yerde yaşıyorum . 2 ay oldu tayinle geldik bir devlet hastanesi var imkanlar kisitli diyetisyen var sanırım ama bilmiyorum. bir denemem lazım. daha doktora da gitmedim. bir doktora gideyim. olmadı diyetisyen ı de bir görürümBen beslenme uzmanina gittim..sen de basvur canim..bana iyi geldi su ana kadar hic kilo almadim..