kilolu hamilelik hk.

book thief

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
928
1.090
133
Merhaba KK kadınları

Merak ettiğim bir konu var, sizlerden de yardım rica ediyorum. Çocuk yapmayı planlıyorum ama vücut kitle indeksine göre kilolu bir yapım var (1.65 boy, 72 kg), vermeye çalışıyorum sürekli ama pkolu kadınlar beni anlayacaktır, ne yazık ki istediğim verimi alamıyorum. İnternetten araştırdığım ve doktordan da öğrendiğim kadarıyla kilolu hamile kalmak bebek ve anne için problemler yaratabiliyor. Sizler kaç kilo ile hamile kaldınız ve kaç kilo ile doğuma gittiniz? Sizde veya bebekte bir problem oldu mu? Çok teşekkürler cevaplarınız için.

Cok aman aman bi kilonuz yok. Bnce korkmaniz gereksiz 160 boy 75 kilo ile hamile kaldim ilk uc ayi kilo almadan atlattim. Bakalim doguma kac ile girecegim amacim 85 ile girmek. Ooooh hamileyim nasilsa diye homini girlak yemezseniz problem olmaz bir arkadasim zayifti ve tam 26 kilo aldi

cevabınız için çok teşekkür ederim.umarım süreç istediğiniz gibi ilerler, ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. belki o zamana kadar Türkiye daha yaşanılabilir bir yer olur, güven ve huzur içinde büyütebilirsiniz. ben şimdilik vazgeçtim sevgiler.

Çok haklısın vazgeçmekte. Ben malesef dönülmez bir yoldayım :) Ama kilo problemine çok da kafayı takma. Ben de 160 cm 75 kg girdim 5. ayım şu an 78 kiloyum. Sadece çok sıcak olduğunda ayaklarım şişiyor bunun dışında hiç bir sorun yaşamadım. Kesmiyorum da üstelik yediğimden, hatta çikolata falan yiyorum arada

Tek tavsiyem normalde de, internetin her yerinde bulabileceğin sağlıklı beslenme yöntemlerine dönmek. İşe bile evde yaptığım yemekleri götürüyorum artık. Ne kadar taze-dondurulmamış-doğal yiyeceklerle beslenirsen o kadar iyi. Bir de yürümek tabii :)

açıkçası bizlerde hep korku içerisindeyiz bu ülkeye bir çocuk getirmek onun geleceğinden ciddi şüphe içerisindeyim üstelik umarım endişelerim beni yanıltır...

bende 1,64 boyda ve 74 kilo ile hamile kaldım. şimdilik 2 kilo aldım aslında bu aya kadar tiksintiden pek bir şey yiyemiyordum kiloyu nasıl aldım bilmiyorum ama mümkün olduğunca şu andan itibaren dikkat ediyorum. çok çok canım bişi istese esirgemiorm ama dozunda. sizinde kilonuz normal. ha şu an vazgeçtiyseniz önceliğiniz kilo vermek olabilir ne kadar az kiloyla kalınırsa o kdr iyi. ben spora bağlayıp 5-6 kilo vererek hamile kalmayı planlıyordum ama sürpriz yaptı bebişimiz :)

Canım bu bir bünye meselesi bence takma kafana ben hep kilolu doğum yaptım şu anda da yüz den fazlayım ama çok şükür ki şeker de tansiyon da dahil hiç bir sıkıntım olmadı zayıf olanlar da oldu bende olmadı mesela senin çok bir kilom yok ama pko için birşey diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…