- 11 Temmuz 2018
- 760
- 804
- 103
- 29
- Konu Sahibi Sentinus17
Öncelikle lütfen kilolu olduğumuz için bizi ayıplamayın. Bu konuda çok acımasız yorum yapanlar olabiliyor. Amacım tamamen kıyafet konusunda sorun yaşayan varsa tecrübeyle sabit tavsiyede bulunmak. Trendyol curve kategorisine mutlaka göz atın. Kalıpları rahat ve genelde likralı olduğu için çok memnun kalacaksınız. Tesettürlü olanlar ya da olmayıp spor tarzı büyük beden tunik sevenler için instagramda bahre butik sayfasını tavsiye ederim. 56 hatta 58 bedene kadar ürünleri var. Çok da rahat kalıpları. Aldığım ürünlerin linklerini bırakıyorum.
ty.gl
ty.gl
ty.gl
ty.gl
Bu muhteşem bir tayt. 5xl aldım. 125 kiloyum. Hamileliğimin başından beri giyiyorum. Yeşilini fümesini siyahını aldım. Alın aldırın kaçırmayın.
ty.gl
Bahre butikten aldığım tuniklerden işte. Buradaki daha uygunmuş açıkçası. Burdan almanız daha mantıklı bence. 
ty.gl
125 kiloyum kızlar. Rahat olsun diye 10xl aldım. 9xl alsam da olurmuş açıkçası.
ty.gl
Aşırı rahat bir ürün kesinlikle tavsiye ederim.
ty.gl
ty.gl
ty.gl
ty.gl
ty.gl

Trendyol Curve Siyah Selanik Örme Pijama Takımı TBBAW23AI00002 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Trendyol Curve Siyah Selanik Örme Pijama Takımı TBBAW23AI00002 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

tarzımsüper Kadın Büyük Beden Önden Düğmeli Uzun Kollu Desenli Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
tarzımsüper Kadın Büyük Beden Önden Düğmeli Uzun Kollu Desenli Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

MODAREYA Büyük Beden Önden Düğmeli Çiçek Desenli Arabiyeli Penye Mevsimlik Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MODAREYA Büyük Beden Önden Düğmeli Çiçek Desenli Arabiyeli Penye Mevsimlik Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Trendyol Curve Füme Toparlayıcı Örme Spor Tayt TBBSS22TY0020 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Trendyol Curve Füme Toparlayıcı Örme Spor Tayt TBBSS22TY0020 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Trendyol Curve Camel Yırtmaç Detaylı İnce Örme Sweatshirt Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Trendyol Curve Camel Yırtmaç Detaylı İnce Örme Sweatshirt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

ALYA UNDERWEAR Kadın Büyük Beden Külot Battal Full Brief (8xl, 9xl, 10xl) 5 Farklı Renk 1 Pakette - Fiyatı, Yorumları
ALYA UNDERWEAR Kadın Büyük Beden Külot Battal Full Brief (8xl, 9xl, 10xl) 5 Farklı Renk 1 Pakette yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

GİYDİRMECİ Kadın Seamless (dikişssiz ) Büstiyerli Emzirme Atleti - Fiyatı, Yorumları
GİYDİRMECİ Kadın Seamless (dikişssiz ) Büstiyerli Emzirme Atleti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Nicoletta Lacivert Kadın Tunik Uzun Gecelik Kısa Kollu Büyük Beden Viskon Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Nicoletta Lacivert Kadın Tunik Uzun Gecelik Kısa Kollu Büyük Beden Viskon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Miss Dünya Lissa Pudra Büyük Beden Uzun Kol Sabahlık Lohusa Ve Hamile Gecelik Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Miss Dünya Lissa Pudra Büyük Beden Uzun Kol Sabahlık Lohusa Ve Hamile Gecelik Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

By Mecit Pijama By Mecit 5049 Uzun Kollu Büyük Beden Gecelik - Pembe Fiyatı, Yorumları - Trendyol
By Mecit Pijama By Mecit 5049 Uzun Kollu Büyük Beden Gecelik - Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

XL Modam Kadın Büyük Beden Bordo Üçlü Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları
XL Modam Kadın Büyük Beden Bordo Üçlü Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Effortt 8034 Pembe Sabahlıklı Lohusa Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Effortt 8034 Pembe Sabahlıklı Lohusa Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Son düzenleme: