BynPofuduk Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2012 128 3 30 Mart 2015 Konu Sahibi BynPofuduk #1 bana hem sıkılaşacağım hemde kilo vereceğim bi egzersiz programı önerirmisiniz insanity , zumba vb. hangisi daha iyiyse
bana hem sıkılaşacağım hemde kilo vereceğim bi egzersiz programı önerirmisiniz insanity , zumba vb. hangisi daha iyiyse
derya1970 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 14 Aralık 2012 4.588 3.315 30 Mart 2015 Konu Sahibi BynPofuduk #2 BynPofuduk .!.: bana hem sıkılaşacağım hemde kilo vereceğim bi egzersiz programı önerirmisiniz insanity , zumba vb. hangisi daha iyiyse Genişletmek için tıkla... Canim bu kasaba gidip en iyi tarafindan yarim kg kiyma ver demeye benzemez ki... Yasin kac, boyun kac, kilon, saglik durumun... Spor kondisyonun, spor gecmisin nedir? Bunlari bilmeden sana yapilacak her tavsiye sagliksiz olur.
BynPofuduk .!.: bana hem sıkılaşacağım hemde kilo vereceğim bi egzersiz programı önerirmisiniz insanity , zumba vb. hangisi daha iyiyse Genişletmek için tıkla... Canim bu kasaba gidip en iyi tarafindan yarim kg kiyma ver demeye benzemez ki... Yasin kac, boyun kac, kilon, saglik durumun... Spor kondisyonun, spor gecmisin nedir? Bunlari bilmeden sana yapilacak her tavsiye sagliksiz olur.