• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiloların gitme vakti geldi

Mrs_Nobody

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
2
0
1
30
Merhabalar herkese :)

Ben de yıllarca her şeyi denemiş ama bir türlü başaramamışlardanım.
Ama bu sefer olmak zorundaymış gibi hissediyorum.
Hadi gelin birlikte kurtulalım kilolardan.:)

Ben kalori hesabının işe yaradığını düşünüyorum. Daha önce yaptığımda güzel kilo vermiştim.Tekrar aynı yöntemi denicem.

Başlangıç kilom 116
Haftalık olarak ölçüm yaparak sohbet ederek önerilerde bulunarak birlikte başaralım bunu.

Katılmak isteyenleri liste hazırlamak için bekliyorum.

Son düzenleme:
Merhaba canım ben de 95 ile başladım şu an 69lardayım. Zayıflama takımlarında gelip bizimle zayıflayabilirsin 4. Takım kaptan yardımcısıyım bizimle beraber kısa sürede kurtulabilirsin kilolarından :)

insallah hedefine ulasirsin bende kcal hesabi yapmaya baslicam etkisini gorecegime inaniyorum B bilinmeyenkullanici bende takim yarsmalarina katilmak istiyorum ama bazi sartlari yerine getiremem diye korkuyorum girmeye acikcasi o_O

Neden olmasın :) sizi nasıl bulacağım? Yani takımınızı
Etiketledim canım
insallah hedefine ulasirsin bende kcal hesabi yapmaya baslicam etkisini gorecegime inaniyorum B bilinmeyenkullanici bende takim yarsmalarina katilmak istiyorum ama bazi sartlari yerine getiremem diye korkuyorum girmeye acikcasi o_O
Ben de senin gibiydim korkuyordum ama şu an herkesten çok şartları yerine getirip diyetime özen gösteriyorum Allahım a şükürler olsun takımlara girmişim yoksa hala kilolu olurdum

Etiketledim canım

Ben de senin gibiydim korkuyordum ama şu an herkesten çok şartları yerine getirip diyetime özen gösteriyorum Allahım a şükürler olsun takımlara girmişim yoksa hala kilolu olurdum
dogru soyluyorsun cocugum var bide dershaneye gidiyorum eger yogunlugumu goz onune alirsaniz araniza katilmak isterim cok sıkıldm bu kg muhabbetinden artik ;( senide tebrik ederim darisi benle birlikte tum isteyenlere

Back