Bölgesel İncelme Kilolarım

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

meltemkirlangic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
277
89
30
Emek vermek boş gibi geliyor artık delirmek üzereyim 13 16 yaşlarımda kilo vererek 65e düştüm ama 14 yaşımdayken 95 18 yaşımdayken 103 21 yaşımdayken 120 kiloya çıktım bi azim ettim 7 ayda 30 kilo verdim son 2 haftadır aynı beslenme düzeni bol su ve egzersiz yapmama ragmen kilo alıyorum 90'dım bi baktım dn 97 olmuşum bende bölgesel zayıflamaya gitmek istiyorum spashape veya ultra ıce lipo yaptıran varmı bıktım artık ayaklarımda kaldırmıyor doktora gittim tahliller temiz oturmuş yağların dedi adamada sinir oldum zaten

Yağ oturması denilen şeyi ilk defa duydum .Kilolarının sebebi ne ?
Devlet hastanesi doktorları bende bişey diyemedim elime liste verdi gnderdi küçüklüğümde antibyotikler sonrasında son 4 yıldır insülin direnci var kilo vermemi engelliyor son 30 kiloyu verirken hem antidepresan (prozac) hem dyaformin kullanıyordum. Şimdi aynı düzendeyim ama birşey değişmiyor

Çok azimli çok bilinçli birisin belli ki.İnan imrendim azmine başarına.Eminim yine başaracaksın,kiloda böyle duraklamalar gerilemeler olabilir sen kendini başa dönüyor sayma,diyet ve spor metabolizmanda iz bırakıyor öyle düşün yani senle aynı kiloda olup ilk kez kilo verecek olanlardan bir adım önde say kendini.
O gerizekalı doktora da bir daha gitme.Bişey bildiği yokmuş mal herifin.Kendi dükkanında biten/gelmeyen ürün için "üretimden kaldırdılar onu" diyen şark kurnazı satıcı gibi olmuş o.

Hormonlarınıza bakıldı m? Çok ani ve hızlı kilo alımı olmuş.. Üstüne diyet ve spor yapmanız rağmen. Hastanede bütün tahlillerinizi yaptırın. belki bir hastalığınız, bir rahatsızlığınız, vardır.
Umarım en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız..

Emek vermek boş gibi geliyor artık delirmek üzereyim 13 16 yaşlarımda kilo vererek 65e düştüm ama 14 yaşımdayken 95 18 yaşımdayken 103 21 yaşımdayken 120 kiloya çıktım bi azim ettim 7 ayda 30 kilo verdim son 2 haftadır aynı beslenme düzeni bol su ve egzersiz yapmama ragmen kilo alıyorum 90'dım bi baktım dn 97 olmuşum bende bölgesel zayıflamaya gitmek istiyorum spashape veya ultra ıce lipo yaptıran varmı bıktım artık ayaklarımda kaldırmıyor doktora gittim tahliller temiz oturmuş yağların dedi adamada sinir oldum zaten
Canım herkese yazıyorum kilo sorunu olan.dukan yap. Sadece yağları yakıyor. Hatta yolda yürüyen çok kilolu genç kızları bile görünce durdurasım ve dukan yap diyesim geliyor. Dene bence

Çok azimli çok bilinçli birisin belli ki.İnan imrendim azmine başarına.Eminim yine başaracaksın,kiloda böyle duraklamalar gerilemeler olabilir sen kendini başa dönüyor sayma,diyet ve spor metabolizmanda iz bırakıyor öyle düşün yani senle aynı kiloda olup ilk kez kilo verecek olanlardan bir adım önde say kendini.
O gerizekalı doktora da bir daha gitme.Bişey bildiği yokmuş mal herifin.Kendi dükkanında biten/gelmeyen ürün için "üretimden kaldırdılar onu" diyen şark kurnazı satıcı gibi olmuş o.
Ben tedaviye başlayacağım desteğe ihtiyacım vardı görüştük spashape aqualyx yaptircam fiyattada yardımcı oldu Mehmet Akgün uygun geldi ve kararımı aldin busefer zayifliycam ve son olucak. Çok yoruldum artik

X