Kilolar gitti ama karın kası nasıl yapılır?

keryneia

Başlangıç:63,4 Hedef:55 Güncel:56,5
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
8.388
7.460
723
40
Merhaba arkadaşlar, yıllardır kk’dayım tüm nimetlerinden faydalandım. Kimi zaman saçımı uzattım, kimi zaman hızlandırılmış anne kursu yaptım (şubat 2016 annelerine burdan sevgiler) ama üç senedir kilo veremiyorum galiba diyip iki ayda nasıl veriliyormuş öğrendim (13. gruba ve bana destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi bir borç bilirim!) ve sizinlede püf noktalarını paylaşırım seve seve..

Şimdi ki amacım pilaj sezonu açılmadan six-packler nasıl yapılıyormuş popo nasıl kalkıyomuş denemek. Karın bölgemde ki yağların kaslarımın gözükmesine engel olduğunu biliyorum. Okuduğum yazılarda boyunuza göre ideal kilonuza ulaştığınızda gözükürmüş?? Bu durumda maalesef 52 olmam gerekiyor. Ben yinede sınırlarımı zorlayacağım.

Diyette bol bol bolllll protein yiyin, ama karbonhidrat ve şeker asla tüketmeyin diyor. Çünkü ne kadar spor yaparsak yapalım yeni yağları üretmiş olucaz ve bu inatçı karın yağları öyle sandığınız kadar basit gitmiyor! Bol su içmek şart çünkü yağların acilen vücuttan atılmasını sağlayan tek şey o! Bölgesel egzersiz yaparken kaslarınızın iyice yandığına ve terlediğimize dikkat edeceğiz!

Ben ntc’un sabah ve akşam 15 dakika Ronaldonun karın egzersizini yaparak başlayacağım artı hergün 100x squat ekleyeceğim.

Bir ay sonra olucakları merakla bekliyorum

Cevabı bilmiyorum ama merak ediyorum ben de. Mekikle göbek gitmezzz diye bağrıyor spor hocaları. O zaman nedir arkadaş bu karın kasının sırrı. Ben de 63 kiloyum henüz göbeği düzleme hedefindeyim ama sonda six packe hayır demem tabi :))

Ben de 62.9 ama boydan dolayı ben daha 10 kilo versem iyi olur. Six packte gözüm yok, karnım toparlansin yeter

Yaparsam mekik ve plank işe yarıyor bende ama tabi uzmanı değilim. Çok da aram yok sporla ama takip ediyorum seni.

Sadece mekik yağları eritmeye yetmez bu çok doğru! Neden? Ben uygulamalı denememe rağmen duruyolar :)) şeker ve karbonhidrat almayıda minimuma indirmek lazım, ayrıca size önerebiliceğim bir egzersiz programı biliyorum, yukarıda ki hareketler ile karın bölgesindeki yağları daha hızlı eritebilirsiniz

Şekersiz 2. Günümü hayırlısı ile bitirdim. Vücut hemen fark ediyor şişkinlik konusunda.

Benim de verilecek üç kilom kaldı şimdilik koşu bamdında koşuyorum sadece:) ama karnımın ortasında sanki kasımsı bir çizgi var gibi :)) hala yağ var tabii. Bugün ben de bu hareketlere başlıcam. Öncesi sonrası yaparım inşallahh. Vücut ölçülerim geçenlerde ölçtüğümde 87-70-90 dı yanlış hatırlamıyorsam ama iki kg daha verdim onun üzerine belim 68-69 olmuştur tahminim. Hedefim 65e kadar indirmek beli

Ölçülerimiz çok yakın :)) 92-71-93 bende kaslar belirmeye başladı esasında ama göbekte ki yağlar görünmesine mani

Ölçülerimiz çok yakın :)) 92-71-93 bende kaslar belirmeye başladı esasında ama göbekte ki yağlar görünmesine mani
Kilo da vermek gerek azıcık sanki :)) benim boyum 156. 56 kilodan 50ye kadar indim şükür. Şimdi hedef 46-47. O değil benim kalçamda sanki hafif selülitler var gibi koşuyla gider mi acaba? Ya da squatla vs

Selülit aslında senin kilonda pek olmamalı.. tuzu minimuma indirip selülitli bölgeye masaj yapabilirsin.. 3 kilo verdikten sonra zaten pek kalıcağını sanmıyorum.

Kızlar merhaba, topiklerde takılırken denk geldim. Benim de doğum sonrası giden kilolardan kalan gevşek bir karın sorunum var:/ aynı zamanda fazla bir de 3 kilo
seyda586 47 kilo çok az değil mi yaaa:/ ben de 152 boydayım idealim 49 kilo ama sende kötü durmaz mı 47 kilo?
Yukardaki görseller çok iyiymiş keryneia
Ben bir de Ender Saraç ın 10 hareket diye birşey gördüm..ona da bir bakın isterseniz..selamlar:)

Yok hayır tam fazlalıksız oluyor zayıf bile olmuyor 47de. Ama nasıl bir vücut istediğinize bağlı bana göre fazla gelir :)))

Her zaman yeni şeylere açığız, bir süre sonra insan sıkılıyor ona da bakacağım

Yok hayır tam fazlalıksız oluyor zayıf bile olmuyor 47de. Ama nasıl bir vücut istediğinize bağlı bana göre fazla gelir :)))

Doğru diyorsun kişiden kişiye değişir ama boyunla düşününce çok zayıf durur gibi geldi:)
Herkes istediği vücuda kavuşsun o halde
Spor ile kas yapimi yapildiginda vucudun daha gergin ve ince durdugunu goreceksiniz kizlar :) Asiri zayif olsaniz bile fit bir vucudunuz yoksa sarkik ve hos durmayacaktir.

Spor ile kas yapimi yapildiginda vucudun daha gergin ve ince durdugunu goreceksiniz kizlar :) Asiri zayif olsaniz bile fit bir vucudunuz yoksa sarkik ve hos durmayacaktir.
Ben şuanda bana göre fazla olan 3 kilomu vermeden sıkılaşırsam istediğim kadar incelme elde edemeyeceğimi düşünüyorum:)

Ben şuanda bana göre fazla olan 3 kilomu vermeden sıkılaşırsam istediğim kadar incelme elde edemeyeceğimi düşünüyorum:)
Canım sıkılaşırken kilo verirsin zaten sen hiç merak etme.. bende biraz saldım bugün double egzersiz yapıcam yaptıklarımın iki katını yani

Kızlar yaaa:/ benim doğum kiloları hemen hemen gitti ama çıkıntı bir popo kaldı bana miras
Yürüyüş ve koşu yapıyorum,ip atlamaya da başladım. Ayrıyeten hareket yapmaya korkuyorum, var mı bir tavsiyeniz bana??

Merhaba kizlar bede diyetteyim vee vermem gereken 7 kilo fazlam var tabi olmassa olmazi gobek gerci gobegim gitse diger yerler o kadar beni fazla sitres yapmaz ama insallah hep beraber veririz

keryneia canim topigin cok guzel bence birbirimize destek ve fikir veririz şuan tartim olmadigi icin cuma zayiflama yarişmalarina katilamiyorum ama burda boşladigjmiz gunlerde destek oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…