• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar gitti ama karın kası nasıl yapılır?

Bende bir kac tane spor egzersiz programi indirdim lesli 3 mile cok iyi karin kadi egzersizi ve kalca bacak egzersizi indirdim elimden geldigi kadar yapmaya calişiyom en azindan bir gun yapmaya ugrasiyom

Merhaba kizlar bede diyetteyim vee vermem gereken 7 kilo fazlam var tabi olmassa olmazi gobek gerci gobegim gitse diger yerler o kadar beni fazla sitres yapmaz ama insallah hep beraber veririz
Kilolar gittikçe göbek de eriyor doğal olarak..ekmek ve şekeri kes,akşam belli bir saatten sonra da yemezsen o 7 kilo 2 aya kalmaz gider emin ol..ama karın için özellikle kas çalışmak lazım..hadi bakalım:)

Kilolar gittikçe göbek de eriyor doğal olarak..ekmek ve şekeri kes,akşam belli bir saatten sonra da yemezsen o 7 kilo 2 aya kalmaz gider emin ol..ama karın için özellikle kas çalışmak lazım..hadi bakalım:)
Benim yuzde kollarda bacaklarda sorun yok onlari goren cok zayifsin der ama kalca ve gobek olunca malesef kotu duruyor ve akşam en geç 8 8.5 tan sonra asla bisey yemiyom sadece bir kac bardak serkersiz çay hariç

Selam kızlar ;)

nobahari nobahari o çıkıntılı popo nasıl oluyormuş o :))) bende istiyorum ondan :D

B Bitterlokumu canım yarışmada verdim ben iki ayda verirsin rahat @fitundgesund’da dediği gibi.. istersen yarışmalara bir katıl, biz zaten burda destek oluruz.

Genel olarak tavsiyem protein ağırlıklı beslenmeniz, ama bağırsaklarında iyi çalışması için lifli gıdalar yemek lazım ben bu dengeyi kuruyemiş ile buldum ayrıca açlığımı kesiyor.. ha diyelim bir gün kaçırdım! o zaman spora asılıyorum! 30-45 dak cardio şu çılgın abla ve abilerin here we go diyerek hoplamalı zıplamalı ezgersiz programları birebir! Terliyosun! Ve kaslarında yanıyor! Yanınada kocaman bardak limonlu su! Sonra imkanınız varsa buharlı banyo :)))) değmeyin keyfinize ..

Keyifli kilo vermeler kızlar, sakın aç kalarak diyet yapmayın şok diyetler bir kaç günü geçmemeli ;)

Öpüyorum görüşürüzzz :))

Cevabı bilmiyorum ama merak ediyorum ben de. Mekikle göbek gitmezzz diye bağrıyor spor hocaları. O zaman nedir arkadaş bu karın kasının sırrı. Ben de 63 kiloyum henüz göbeği düzleme hedefindeyim ama sonda six packe hayır demem tabi :))
Yerde bisiklet mekikten kat kat daha iyi
Bende bir video izlemistim mekigin pek bir faydasi olmadigiyla ilgili. Ayrica mekik yaparken omurilik c olur gibi olduğundan pek sağlıklı olduğu söylenmiyor

Selam kızlar :KK66:

nobahari nobahari o çıkıntılı popo nasıl oluyormuş o :))) bende istiyorum ondan :KK70:

B Bitterlokumu canım yarışmada verdim ben iki ayda verirsin rahat @fitundgesund’da dediği gibi.. istersen yarışmalara bir katıl, biz zaten burda destek oluruz.

Genel olarak tavsiyem protein ağırlıklı beslenmeniz, ama bağırsaklarında iyi çalışması için lifli gıdalar yemek lazım ben bu dengeyi kuruyemiş ile buldum ayrıca açlığımı kesiyor.. ha diyelim bir gün kaçırdım! o zaman spora asılıyorum! 30-45 dak cardio şu çılgın abla ve abilerin here we go diyerek hoplamalı zıplamalı ezgersiz programları birebir! Terliyosun! Ve kaslarında yanıyor! Yanınada kocaman bardak limonlu su! Sonra imkanınız varsa buharlı banyo :)))) değmeyin keyfinize ..

Keyifli kilo vermeler kızlar, sakın aç kalarak diyet yapmayın şok diyetler bir kaç günü geçmemeli :KK66:

Tesekkurler insallah veririm burda da yazarim almaktansa vermek ve azmetmek daha iyii

Selam kızlar :KK66:

nobahari nobahari o çıkıntılı popo nasıl oluyormuş o :))) bende istiyorum ondan :KK70:

Keyifli kilo vermeler kızlar, sakın aç kalarak diyet yapmayın şok diyetler bir kaç günü geçmemeli :KK66:

Ayyyyyy:eek: isteme o popodan:/ en korktuğum şeydi şu hayatta..sanırım yediğim ekmekler yaptı:kızgın:

Ayyyyyy:eek: isteme o popodan:/ en korktuğum şeydi şu hayatta..sanırım yediğim ekmekler yaptı:kızgın:
Normal zamanda dikkat etmedigimiz icin çok ekmek tuketiyoruz. Şuan diyette oldugum halde bazen yinede fazla kaciyor demekki dikkat etmesek ne kadar yiyoruzdur farkinda olmadan

Ve en kotusude fazla ekmek tuketmek çunki iştah açiyor ve açlik hissettiriyor surekli

Normal zamanda dikkat etmedigimiz icin çok ekmek tuketiyoruz. Şuan diyette oldugum halde bazen yinede fazla kaciyor demekki dikkat etmesek ne kadar yiyoruzdur farkinda olmadan
Ben de azalttım..enerjim düştükçe bebekten dolayı en kestirme yiyecek ekmek arası iki lokma bişey oldu hep..umarım eritiriz bakalım

Back