Bende de aynı kendimi bildim bileli şişmanım ve karın bölgesindeki yağlanmadan yumurtalık tembelliğinden adetim olmuyo hep tarlusal alıyorum doktora gittiğimde de onu veriyodu zaten..evlendikten sonra gittim pko olduğunu öğrendim doğum kontrol hapı verdi 3 4 ay kullandım sonra tekrar gittim kistimin kaybolduğunu gördüm..bide hormon değerlerimiz var ya bizim pko olunca kandan bakarlar hormonlara pkos olunca yani sendrom ultrasonda bakarlar yumurtalıkta olur bildiğim böyle daha detaylı araştırabilirsin canım..sonrasında bebek istiyorum ama olmuyo halen de..daha doktora gitmedim sürekli moralim bozuk çıkıyorum üzülüyodum ne adetim oluyo ne hamile kalabiliyodum çok kötü bi süreç nasıl yorucu üzücü yıpratıcı bide insanlar hep soruyo sürekli bi beklenti içindeler kafama vuruyorum evlenmeden önce görünseydik keşke doktora diye hep kendimde biliyorum adetim olmuyo diye belki de eşimdedir işte nişanlılık döneminde eşlerin bunlara baktırması şart bence öncesinde tedavi olsaydım keşke şimdi şartlar zor neyse işte instagramda nihalin bahçesi diye bi sayfaya denk geldim bak asla reklam yapmıyorum..orda paylaşılanların hepsi gerçek kadınlara kadın hastalıkları için adet görememeye hamile kalmak için vs. hayıt macunu.. erkekler için de kuvvet macunu spermiogram için kalitelendirmesi güçlendirmesi için vs. doğal kürler var kremler var soğuk sıkım yağlar var patentini alacaktı habere çıktı hatta.. bu tarz öyle yanıltıcı da çok sayfa var dikkat etmeni öneririm..dedim ki ne kaybedicem bide o yorumlara çok inandım ve bi kavanoz hayıt macunu sipariş ettim tarlusal kullanmaktan bıktım çünkü psikolojim altüst oldu..inşallah yaşamazsın gerçekten çok yorucu..kullandım 1 kavanoz hayıt bitti dedim yaramıycak bu bana derken kanamam oldu ama ilaçsız yıllar sonra ilk defa olduğunu gördüm ağladım ama öyle hafif pembemsi şeftali renginde kanama 2 3 gün sürdü yani adet gibi değildi hatta hamilelik kanaması mı diye de düşündüm yerleşme kanaması mı diye değilmiş ama kullanmaya devam ettim zaten 3 ay kullanım öneriyo nihal hanım ikinciyi aldım kavanoz bitmeden oldum 5 6 gün sürdü o da kahverengiydi sonra kırmızılaştı pembeleşti geçti sonra da geçen ayın 2 ve 3 ünde oldum bu aralar olmam lazım ama macunu yiyemedim şu sıra tekrar başlıycam aldım 3.kavanozu da..böyle detaylı anlattım kusura bakma benim için böyle yılda 1 kere adet gören biri için çok büyük bişey adet olmak ama hayıt macunu denemeni öneririm düzenli kullanmayanda bile kisti giden kaybolan var adeti söken var hamile kalan var hormonları düzenliyo bide incir ye incir kurusu zeytinyağına batır ye hormonlara çok etkiliymiş bide şey denesene soğan kürü 15 gün dene onu da araştır aklıma gelenler bunlar canım inşallah şifasını görürsün doktora git tabi alternatif tıp en son çare olsun..sende kendimi görüyorum ondan detaylı yazdım..en erken zamanda doktora eşinle görün canım tedavi varsa bişey varsa erkenden başlayın şöyle düşünebilirsin benim düşündüğüm gibi. Zaten benim adetim olmuyo kesin sıkıntı bendedir diye düşünme ikiniz gidin..inşallah sıkıntı yaşamazsın sonrası gerçekten zor oluyo belki de ben yaşamışımdır bu kadar zorluğu inşallah sen yaşamazsın..Rabbim tamamına erdirsin gönlüne göre versin