kilo werme alışkanlık oldu napmalıyım?

muhrezan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
93
0
46
Niğde
72 kilodan 50 e kadar indimşu anki halimden memnunum ama kilo wermeye dewm ediom 47 ye kadr düştüm anca topladım şimdi ise kendimi kontrol edemiom bişi yesem yine kilo alıwercekmişim gibi oluyo şeker tuz we hamur işi yemiom kesinlikle çekirdek cips asla şimdi yeni yeni çikolata yemeye başladım bi yıldır falan bole napmalıyım? biri bana yardımcı olsunbilmiyorumkismile

vay ıspartalı hemşerim:) tıp fakültesinin diyet bölümüne git. güzel güzel anlatır sana ve koruma diyet verir. kilo vermeye devam edersen artırır alırsan düşürür kaloriyi. bi süre sonra sabitlersin. ne güzel başarmışsın bunu da kıvırırsın.

benim bir arkadaşımda aynı sizin gibi acaba yemek yiyememe hastalığımı bu diyoruz peki saydıklarını yemiyorsan yediklerin neler

benim bir arkadaşımda aynı sizin gibi acaba yemek yiyememe hastalığımı bu diyoruz peki saydıklarını yemiyorsan yediklerin neler

meywe sebze haşlanmış yiycekler sonra süt çok içiyorum bunun gibi işte bi ara tok gezsem kendimi kötü hissediodum hep aç geziodumkaydirigubbakcemile3

çok saol hemşerimzemuszemus okullar açılmadan gidip bu işe bi hal çare bulayım bu kadarını başardık gerisinide halledeyim atık:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…