- 9 Ekim 2020
- 797
- 1.078
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
101 kiloyum ama asla fiziğimde değişim vs yok
kimse de zayıfladığımı sölemiyor yurtta falan arada babaannem diyor ama o da kırmamak için bence
122 den 101eKaç kg verdiniz ?
Yağ kas ölçer tartı al ya da diyetisyene gitgöbeğim falan bildiğin aynı gibi
sadece 1 tabecik olmayan pantolonum oldu onun dışında kendimde 122 kg halimel hiçbir fark göremiyorum
acaba kastan falan mı verdim diye korkuyorum
122 den 101e
var zaten ama doğru olduğunu düşünmüyorum ayırt edemiyor yani örneğin herkesin vücut yağ yüzdesini 45 gösteriyor ve su içtiğimde onu direkt yağ kütlesine ekliyor yani ev tipi olanların çoou doğru değilYağ kas ölçer tartı al ya da diyetisyene git
rejim demeyelim ama sağlıklı beslewnmeyi alışkanlık ediniyorumgayet vermişsiniz vermeye devam edin ki belli olsun. yürüyüş yapıyormusunuz? şuan rejim yapıyormusunuz dikat ediyor musunuz?
Evet haklısın benimkini de yanlıs gösteriyor o zaman çare diyetisyene gitmek onlar prof makinalarvar zaten ama doğru olduğunu düşünmüyorum ayırt edemiyor yani örneğin herkesin vücut yağ yüzdesini 45 gösteriyor ve su içtiğimde onu direkt yağ kütlesine ekliyor yani ev tipi olanların çoou doğru değil
ne gibi mesela?rejim demeyelim ama sağlıklı beslewnmeyi alışkanlık ediniyorum
Tartıda gördüğüne değil vücuduna bak. Günde yarım saat/1 saat spor veya yürüyüş yap. Diyetisyenle birlikte çalışki kastan gitmesin. Porsiyonları azalt. ve bir psikoloğa gitgöbeğim falan bildiğin aynı gibi
sadece 1 tabecik olmayan pantolonum oldu onun dışında kendimde 122 kg halimel hiçbir fark göremiyorum
acaba kastan falan mı verdim diye korkuyorum