Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar merhaba benim kilom boyuma göre orantili olsada malesef sağlik sikintilariyla karsi karsiya geliyorum adet düzensizliği vs. 7 kilo fazlam var ve veremiyorum lütfen fikirlerinizi söyleyin sevgiler...
Arkadaslar merhaba benim kilom boyuma göre orantili olsada malesef sağlik sikintilariyla karsi karsiya geliyorum adet düzensizliği vs. 7 kilo fazlam var ve veremiyorum lütfen fikirlerinizi söyleyin sevgiler...
benımde aynı sekılde 7 kılo vermem lazım ama bır türlü olmuyor arastırırken 2 tane sey aklıma yattı bırı yeşil kahve digeri gunde 3 tane sarımsak yutmak 2 sinide yapmayı düşünüyorum sende bu söyledıklerıme bı bak istersen aklına yatarsa denersin
adet duzensizliginin 7 kilo fazla olmanla bir ilgisi yoktur. aksam 6dan sonra yeme, gun icinde abur cubur yeme, ekmege dikkat et, verirsin illaki.[/QUOTE
Bende şu an 54 kiloyum. 48 kiloya düşmek istiyorum. 1 aydır abur cubur ağzıma sürmüyorum. Tuz,şeker ve un üçlüsünden uzak duruyorum. Sadece kahve içersem şeker kullanıyorum. Akşam 7-8den sonra bir şey yemiyorum. Bol su içiyorum. Haftada bir iki gün cardio yapıyorum. (Yürüyüş,cardio dansı, kondisyon bisikleti, mekik vs.) Ne kadar faydasını gördüm? HİÇ.
Bende kilo vermeye calisiyprum kendimce ama spora cook agirlik veriyorum bir ayda 7.5kiloverdim arkadaslar bildiginiz gercekten ise yarayan kurler var.mi yada uyguladiginiz bi yontem karnimdan sikayetye