• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo vermem lazim kesin cözümü olan var mi?

Mervesyl54

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
5
0
6
34
Sakarya
Arkadaslar merhaba benim kilom boyuma göre orantili olsada malesef sağlik sikintilariyla karsi karsiya geliyorum adet düzensizliği vs. 7 kilo fazlam var ve veremiyorum lütfen fikirlerinizi söyleyin sevgiler...

Arkadaslar merhaba benim kilom boyuma göre orantili olsada malesef sağlik sikintilariyla karsi karsiya geliyorum adet düzensizliği vs. 7 kilo fazlam var ve veremiyorum lütfen fikirlerinizi söyleyin sevgiler...
benımde aynı sekılde 7 kılo vermem lazım ama bır türlü olmuyor arastırırken 2 tane sey aklıma yattı bırı yeşil kahve digeri gunde 3 tane sarımsak yutmak 2 sinide yapmayı düşünüyorum sende bu söyledıklerıme bı bak istersen aklına yatarsa denersin:34:

adet duzensizliginin 7 kilo fazla olmanla bir ilgisi yoktur.
aksam 6dan sonra yeme, gun icinde abur cubur yeme, ekmege dikkat et, verirsin illaki.

Tiroitlerine baktırmalısın eğer diyet yapıpta kilo veremiyorsan büyük ihtimalle tiroitlerinde sorun olabilir

Spor salonuna yazılsan bayanlara ozel salonlar gunumuzde cogalmakta hızla. Yağ olcumu yapıp ona gore çalışma yapıyolar ve diyet listesi hazırlıyorlar

Bende şu an 54 kiloyum. 48 kiloya düşmek istiyorum. 1 aydır abur cubur ağzıma sürmüyorum. Tuz,şeker ve un üçlüsünden uzak duruyorum. Sadece kahve içersem şeker kullanıyorum. Akşam 7-8den sonra bir şey yemiyorum. Bol su içiyorum. Haftada bir iki gün cardio yapıyorum. (Yürüyüş,cardio dansı, kondisyon bisikleti, mekik vs.) Ne kadar faydasını gördüm? HİÇ. :52:

Back