Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağzınızı tutacaksınız başka yolu yok.
Hareket de edeceksiniz.
Benim de tatil öncesi en az bi 5-6 kilo vermem lazım, taş hatunlar yanı başımda güneşlenirken, ben göbeğimdeki katları kremliyor olacağım bu gidişle. Yemesem ne güzel olacak.
Bugün diyete başlayayım bari. 84464378. diyetime.![]()
Ya ben de baslamaliyim galiba artik sosyal medyada ve disarda gordugum guzel fizikli kizlara daha fazla dayanamicamAğzınızı tutacaksınız başka yolu yok.
Hareket de edeceksiniz.
Benim de tatil öncesi en az bi 5-6 kilo vermem lazım, taş hatunlar yanı başımda güneşlenirken, ben göbeğimdeki katları kremliyor olacağım bu gidişle. Yemesem ne güzel olacak.
Burada bir de bikiniyle evin önünden falan geçiyorlar ,yazlık yerde yaşıyorum,ağızlarına kürekle çakıveresim geliyor.Ya ben de baslamaliyim galiba artik sosyal medyada ve disarda gordugum guzel fizikli kizlara daha fazla dayanamicam![]()
ben hala devam etcem diye debeleniyorum.
Taşşlaarrr ,fıstıklaaarrr![]()
Güldürdün beni Allah da seni güldürsün :)Ağzınızı tutacaksınız başka yolu yok.
Hareket de edeceksiniz.
Yeme kızımları okurken sandviçi gömüyor olmakTangalı, bronz, selülitsiz, yuvarlak popo lar... Taşlar, çıtırlar, fıstıklar, bebeklerr...
Dolaptaki dondurmayı çöpe atmalıyım, yememeliyim. Yeme Gangsta, yeme kuzum, yeme balım, yeme poposu yarım dünya kızım...![]()
Ah ayni ben zayiflasam bile o selulitler sonsuza kadar kalicak gibiTangalı, bronz, selülitsiz, yuvarlak popo lar... Taşlar, çıtırlar, fıstıklar, bebeklerr...
Dolaptaki dondurmayı çöpe atmalıyım, yememeliyim. Yeme Gangsta, yeme kuzum, yeme balım, yeme poposu yarım dünya kızım...![]()
Ya insanlarin istahi kesiliyo sicakta benim dondurmaydi tatliydi daha da acildiYeme kızımları okuırken sandviçi gömüyor olmak![]()
Vermem gereken 7 kilom ve 2 ayim var ama surekli sıkıldıkca agzima bir seyler atmak istiyorum bunu gidermek icin bir çözümünuz var mi?
Tesekkur ederimBurada diyetisyen hizmeti verilmiyor ki, kilo problemi her açıdan sağlık problemidir. Forumda sormak medet ummak size zaman kaybı olarak geri dönecektir.
Mesela okuyor musun? Neden insan sürekli bir şeyler yer. ? Neden kan şekeri hep düşük olur filan. Bir sürü popüler yazarlar ve kitaplar var. buradaki x kişisinin tavsiyesi seni hııı öylemiymişten öteye götürmez.
Diyetisyen ve spor desteği al.
Buğday göbeği, mutluluk iksirleri, tahıl beyin, 7 den 77ye taş devri. bu tarz kitapları oku. aydınlanacaksın.