kilo vermem durdu :( yardımmmm

tiviti

GELDİN DÜNYAMIZ OLDUN...
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2007
842
6
316
41
Denizli
merhaba kızlar okuyanlar bilir isveç diyeti yapmıstım 13 gün boyunca 4 kilo verdim ve sonra diyet bittiğince dikkat etmeme rağman 2 kilosu geri geldi ve şuan 68 kiloyum ve yaklaşık 1 hafta 10 gündür hiç kilo veremiyorum..tabiki pes etmiycem aynı şekilde devam böyle duraklamalar olduğunu duymuştum bazı arkadaşlardan ama tekrar ne zaman baslıycam ben kilo vermeye...sabah kahvaltımı yapıyorum kepek ekmeğiyle öğlen yoğurt yada meyve gibi besinler yiyorum akşamda sadece çorba yada salata aşırıya kaçmadan.ve hergün sabah 20 akşam 20 dk. koşu bandında yürüyorum ve bir kez de tuba özayla fitness yapıyorum ama bu kiloda takıldım kaldım...umutsuzluğa düşmek istemiyorum... :(:(:((((

bende zayıflayabilirim değil miiiiiiii :59: :59:

Aslinda cok erken duraklama dönemine girmissin.Ben 8 kilodan sonra duraklamistim.Belki isvec diyetinin yan etkisi olabilir.Onu yapacagina saglikli beslenme 3 ana ögün 3 ara ögün diyeti yapsana canim.AYrica 20 dakika spor yapip birakmak en yanlis seylerden biri.Cünkü 20 dakikadan itibaren vücud isinmaya baslar ve yag yakimins hazirlanir.Bu yüzden bir basladinmi 45 dakika kesintisiz yapmak zorundayiz.Yoksa tam isinmaya baslayan yaglar tekrar donar ve yapisir üzerimize.

Aslinda cok erken duraklama dönemine girmissin.Ben 8 kilodan sonra duraklamistim.Belki isvec diyetinin yan etkisi olabilir.Onu yapacagina saglikli beslenme 3 ana ögün 3 ara ögün diyeti yapsana canim.AYrica 20 dakika spor yapip birakmak en yanlis seylerden biri.Cünkü 20 dakikadan itibaren vücud isinmaya baslar ve yag yakimins hazirlanir.Bu yüzden bir basladinmi 45 dakika kesintisiz yapmak zorundayiz.Yoksa tam isinmaya baslayan yaglar tekrar donar ve yapisir üzerimize.

evet cnm aslında isveç diyeti yanlış bi seçimdi bencede...ama herkes çok hızlı zayıfladığını falan yazınca kendime hakim olamadım...yürüyüşe gelincede;koşu bandında 5- 5,5 km hızla yürüyorum ama inanın 20 dk anca dayanabiliyorum ter içinde kalıyorum..zaten ona başlayalıda nerden baksam 15-20 gün oldu :(

merabaa
bende uzun süreli bi zayıflama süreci geçirdim.10 ayda 21 kilo kadar..
kilo vermemin durduğu zamanlarda yaptığım bişeyi tavsiye ediyorum.onuda bu forumdan öğrenmiştim. gerçekten işe yarıyor..
"pirinç lapası diyeti" 2 günden fazla yapılmaması gerekiyor.bence 1 günde yeterli.vucuttaki suyu atıyor 1 günde 1 kilo vermiş olmakda insanı çok motive ediyor tabi..tabi yine söyliyim uzun süre yapılmamalı.
yapılışı: her öğünde(sabah öğle akşam) bir çay bardağı haşlanmış pirinç yiyoruz yağsız tuzsuz. yanında 2 kaşık yoğurt yenebilir. baharatla tadlandırılabilir. ben pirinçi karabiberliyip yanında yoğurtla tavsiye ederim.salatalık domates yeşillik serbes ama tuzsuz.
tabi bide ara öğünlerde meyveyi ihmal etmemek lazım.

merhaba kızlar okuyanlar bilir isveç diyeti yapmıstım 13 gün boyunca 4 kilo verdim ve sonra diyet bittiğince dikkat etmeme rağman 2 kilosu geri geldi ve şuan 68 kiloyum ve yaklaşık 1 hafta 10 gündür hiç kilo veremiyorum..tabiki pes etmiycem aynı şekilde devam böyle duraklamalar olduğunu duymuştum bazı arkadaşlardan ama tekrar ne zaman baslıycam ben kilo vermeye...sabah kahvaltımı yapıyorum kepek ekmeğiyle öğlen yoğurt yada meyve gibi besinler yiyorum akşamda sadece çorba yada salata aşırıya kaçmadan.ve hergün sabah 20 akşam 20 dk. koşu bandında yürüyorum ve bir kez de tuba özayla fitness yapıyorum ama bu kiloda takıldım kaldım...umutsuzluğa düşmek istemiyorum... :(:(:((((

bende zayıflayabilirim değil miiiiiiii :59: :59:

canım sana tek önerim burada dahil her okuduğun şeyi yapma ve gidip bi diyetsyenle görüş çünkü isveç diyetinin metabolizmaya ne kadar zarar verdiğini söyleyerek önceden de uyarmıştım seni tam da tahmin ettiğim gibi olmuş lütfen sağlığın için bi daha bişi denemeden git bi görüş bi tahlillerini yapsınlar sağlığın için yap bunu ayrıca 5-5,5 hızla 20 dk çok az neden dayanamadığında belli aslında şimdiye çoktan alışmış olman gerekirdi ama isveç diyetiydi fln derken vücudunu çok hırpaladın lütfn bi uzmana danış unutma herkesde işe yarayan sende yaramayabilir çünkü herkesin kilo alma sebepleri günlük yaşamı ve alışık olduğu hayat temposu farklıdır

canım sana tek önerim burada dahil her okuduğun şeyi yapma ve gidip bi diyetsyenle görüş çünkü isveç diyetinin metabolizmaya ne kadar zarar verdiğini söyleyerek önceden de uyarmıştım seni tam da tahmin ettiğim gibi olmuş lütfen sağlığın için bi daha bişi denemeden git bi görüş bi tahlillerini yapsınlar sağlığın için yap bunu ayrıca 5-5,5 hızla 20 dk çok az neden dayanamadığında belli aslında şimdiye çoktan alışmış olman gerekirdi ama isveç diyetiydi fln derken vücudunu çok hırpaladın lütfn bi uzmana danış unutma herkesde işe yarayan sende yaramayabilir çünkü herkesin kilo alma sebepleri günlük yaşamı ve alışık olduğu hayat temposu farklıdır

bende katılıyorum dediklerinize. bende açtığım konuda diyetisyenimin verdiği listeden bahsettim. ben haftada 3 gün spora gidiyorum. bir ay oldu sanırım. ama senin dediğin gibi çabucak yorulmuyorum. kilolarımı yağdan veriyorum ve kendimi dinç hissediyorum. kulaktan dolma şeylerle zaman harcamayın derim. çok tehlikeli.

tempon cok iyi azminde güzel ilginç bi doktara görünsen belki yanlıs yaptıgın bişeyler vardır!

evet cnm çok haklısın...yapma şu isveç diyetini dediler dinlemedim kimseyi o kadar kilo verenleri okuyunca...malesef şimdi böyle oldu..bugün 5 km hızla 45 dk ya çıkardım yürüyüşümü..ama ter içinde kaldım..aslında yorulmak değilde sıkılmak sanırım bnmkisi..evet eşimlede konuşup bi diyetisyene gidicem..çok teşekkür ederim önerin için...

tempon cok iyi azminde güzel ilginç bi doktara görünsen belki yanlıs yaptıgın bişeyler vardır!

saol cnm evet dr a gitmeye karar verdim bende..kilomda bi değişiklik olmasada spor yaptığımdan dolayı heralde sıkılaştım buda beni biraz motive ediyo..tartım mı bozuktur anlamadım aslında yenide aldım ama grzm oynamıyoo :58: :58:

merhaba hanımlar benimde kilo vermem durdu öyle bir araştırıken baktım benim gibi başkalarıda varmış burayı buldum... geçen hafta detoks yaptım bu yüzden, kilo durduğu zaman iyi bir çözüm oluyormuş olduda bir günde 400 gr gitti bu benim kilomdaki biri için çok iyi benle birlikte yapan komşum 1 kilo verdi ve aynı topikteki arkadaşımda yaptı oda 1 kilo verdi... bu detoksla sadece yağdan gidiyor hatta arkadaşımda bende idrarda yağları gördük resmen inanmıyordum gözümle gördüm.. eğer denerseniz takıldığınız kiloyu kırabilirsiniz ben 1 haftadır regl olamadığım için 400 gr dan sonravermemiş olabilirim diye düşünüyorum regl şişkinliği var neredeyse 1 kilo farkediyor tartıda o yüzden regl den sonra tartılıcam en sağlıklısı bu ... ilgilenirseniz ayran detoks u diye yazın çıkacaktır.. umarım faydalı olabilmişimdir :7:

Back
X