Kilo vermek

Mrsseydaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2019
3
0
1
25
Merhaba arkadaşlar bende kilo vermek isteyip vereyemenlerdenim bana yardımcı olur musunuz rica etsem?

Merhaba arkadaşlar bende kilo vermek isteyip vereyemenlerdenim bana yardımcı olur musunuz rica etsem?
Neler yaptınız kilo vermek için de veremediniz?
Yani bir sağlık sıkıntısı mı var altında, yoksa irade eksikliği, motivasyon bozukluğu mu?

Once haraket etmeyle baslayin yuruyus yapmak gibi mesala

Bu detoks suları var ya onlar acayip yağ yakıyor. Amaaa ekmek yemeyecek ve şekerli şeylerden uzak duracaksınız. Ayrıca evde kardiyo ya da dışarıda yürüyüş yapacaksınız.. Benim detoks suyumun içinde; limon, kuru nane, kuru maydanoz, elma, çubuk tarçın ve zencefil var. Tavsiye ediyorum

Bu detoks suları var ya onlar acayip yağ yakıyor. Amaaa ekmek yemeyecek ve şekerli şeylerden uzak duracaksınız. Ayrıca evde kardiyo ya da dışarıda yürüyüş yapacaksınız.. Benim detoks suyumun içinde; limon, kuru nane, kuru maydanoz, elma, çubuk tarçın ve zencefil var. Tavsiye ediyorum
Nezaman nasıl ne yapıyorsunuz detaylı yazabilirmisiniz?

Bende kendimi saldım, fazlalıklarım var ama diyet yapmaya hiç hevesim yok

Aksam 6dan sonra bişey yeme zaten kendi gidiyor. brzda dikkat et beyaz ekmek yeme aşırı tatlı yeme o kadar.

Yani şeker ,insülin direnci ,tiroid tek bir sıkıntı yoksa beslenme alışkanlığını biraz değiştirdiğinde kilo vermen çok kolay oluyor .Ben hamur işi ,çay yanına yediğim abur cuburu kestiğimde bir hafta da 2.5 kilo gitti .

Nezaman nasıl ne yapıyorsunuz detaylı yazabilirmisiniz?

Bende kendimi saldım, fazlalıklarım var ama diyet yapmaya hiç hevesim yok

Surahiye 1 litre ılık su koyuyorsunuz. İçine dilimlenmiş yarım elma, yarım dilimlenmiş limon, 1 ya da 2 çubuk tarçın, bir tutam kuru nane ya da maydanoz, fındık büyüklüğünde zencefil küçük küçük doğrayıp koyun ve karıştırın. Yarım saat sonra tüketmeye başlayın. Bunu gün içinde tüketin. Ayrıca normal su da tüketmelisiniz ve ekmek yemeyecek, şeker tüketöeyeceksiniz meyve haricinde

Seker en buyuk sebep.
Yeme duzeninizdeki sekeri minimuma indirin.
Ben aralikli oruc tutuyorum o cok iyi geliyor.

Aynı benim derdim ya ben de veremiyorum çünkü iradem eksik bir iki kilo versem hemen geri alıyorum Doğum kilolarım kaldı ve yaşım daha 28 hem büyük duruyorum hem de çabuk yoruluyorum
Benim sorunum abur cubur tüketmek ve bunu geç saatlerde yapmak
Yemeklerde çok yemiyorum aslında
Bir de ben diyetisyene de gittim ama diyet yazmadı bana vaktim olsa spora gideceğim ama yok

Kilo vermek istiyorsunuz ama yemeye devam mı ediyorsunuz önce paketli gıdaları bırakacaksınız bol su günde ekmek ne kadar tüketiyorsunuz ne tür besleniyorsunuz bunları söylemeden bişey söylemek Zor

Önce bir doktor kontrolü. Bir sıkıntı yoksa gerisi boğazı tutup hareket etmeye bakıyor. Mümkünse bir diyetisyenle birlikte yürütün bu süreci. Kilo veremeyen insan yoktur, zora gelemeyen insan vardır.

Telefonunuza kalori sayaci programlarindan birini indirin. Gun icinde yediklerinizi not edin. Mesela 1200 kalorinin ustune cikmamaya calisin. Aksam yemeginden sonra da hicbir sey yemeyin. Dr.ayca kaya gece ac yatarsaniz zayiflarsiniz diyor

Baktım olmuyor son çare diyetisyene gittim 2 haftada 4.8 yağdan verdigimi söyledi.
Kas kutlemde artmış.
Bi de günde 1 saat yürüyün 1 ay sonra fark görülmeye başlar zaten.
Kolay gelsin.

Back
X