• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo vermek… tatlı düşkünlüğü…

lunamovas

GECE her şeyi karartsa bile AY'I karartamazdı…
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2022
1.166
416
53
35
Merhaba kızlar. En azından 5 kilo vermem lazım… aslında ne yapmam gerektiğinide biliyorum ama bir türlü başlayamıyorum… çok fazla tatlı seviyorum … çikolatasız kendimi düşünemiyorum… biliyorum çok bir kilom yok ama karın yağlarından kurtulmak istiyorsam sıkı bir diyet yapmam lazım onuda biliyorum… bir el atın😅 motivasyon istiyorum… gerçi motivasyon değil disiplin önemli bunuda biliyorum ama…

Merhaba kızlar. En azından 5 kilo vermem lazım… aslında ne yapmam gerektiğinide biliyorum ama bir türlü başlayamıyorum… çok fazla tatlı seviyorum … çikolatasız kendimi düşünemiyorum… biliyorum çok bir kilom yok ama karın yağlarından kurtulmak istiyorsam sıkı bir diyet yapmam lazım onuda biliyorum… bir el atın😅 motivasyon istiyorum… gerçi motivasyon değil disiplin önemli bunuda biliyorum ama…
çikolata olarak bitter yeseniz? 🤔 meyveli toplar yapıp bitter çikolataya batırıp yiyebilirsiniz makul miktarlarda. her gün değil tabii, haftada birkaç kez şimdilik. bir sürü sağlıklı atıştırmalık tarifi var sosyal medyada :) çok önemli bir durum yoksa çok çikolata seven birine diyet yazıp buyrun artık çikolatasız yaşamaya başlayın demek saçmalık olur. yediklerinizin miktarını azaltarak geç olmadan başlayın! 🙃

Back