• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdirmeyen beslenme/spor

nilkush

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
17
0
6
34
İstanbul
Herkese merhaba,ilk defa konu açıyorum,doğru yere mi açtım bilmiyorum .
Ben 16 yaşında,böbrek hastası,1 yılda 6 ameliyat geçirmiş,şuan böbreğinde tel olup 7. Ameliyatını bir dahaki aya geçirecek 45 kilo bir kızım. (Ay tanım yerlerde :5: )
Fark ettim ki bütün gün sadece oturuyorum ve çok kötü besleniyorum,yıllardır.. Kolayı bıraktım,kahveyi azalttım,Burger King/Mc Donald's gibi yerlere gitmeyi bayağı düşürdüm fakat yardımınıza ihtiyacım var.
Bana,yaşıma ve hastalığıma uygun beslenme ve spor önerisinde bulunabilir misiniz? Zayıfım ve kilo vermek yerine vücudumu şekillendirirken kilo almak istiyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim . :))

Herkese merhaba,ilk defa konu açıyorum,doğru yere mi açtım bilmiyorum .
Ben 16 yaşında,böbrek hastası,1 yılda 6 ameliyat geçirmiş,şuan böbreğinde tel olup 7. Ameliyatını bir dahaki aya geçirecek 45 kilo bir kızım. (Ay tanım yerlerde :5: )
Fark ettim ki bütün gün sadece oturuyorum ve çok kötü besleniyorum,yıllardır.. Kolayı bıraktım,kahveyi azalttım,Burger King/Mc Donald's gibi yerlere gitmeyi bayağı düşürdüm fakat yardımınıza ihtiyacım var.
Bana,yaşıma ve hastalığıma uygun beslenme ve spor önerisinde bulunabilir misiniz? Zayıfım ve kilo vermek yerine vücudumu şekillendirirken kilo almak istiyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim . :))

Merhaba öncelikle geçmiş olsun umarım sağlıkla atlatırsın. Söylediğin beslenme tarzını bırakman çok iyi olmuş.Benim önerim mutlaka bir diyetisyene gitmelisin. Özel hastanelerde 45-50 tl. ve sana en uygun diyeti onlar verebilir. hastanelerde de vardır diyetisyen ama zaman yetersizliğinden gerektiğince ilgilenemezler sanırım. Buradan alacağın her öneri risk olabilir. Giderken en son yaptırdığın kan sayımını da götür mutlaka ihmal etme.

Back