Kilo Verdim ama hiç mutlu değilim

profil resmindeki kurbağa bile mutsuz..

Sen bence ne istedigini bilmiyorsun. Hayat karşına altın tepside fırsat sunsa kulbu elmas degildi dersin. Hastalığının tedavisine uygun yasa. Psikolog için maddi imkan varsa al.

Kiz yemin ediyorum tanıyorum artık seni ailemden bi parça oldun hep ayni rutin şikayetler dertler ve hep tanıdık bir ruh hali .. sitede sen varsın be vanessa aha geldi benimki dediğim

İnsan mutlu olmak istemezse olmaz. 70 kg olsanız komşu kızı 50 kg imiş diye kıskanacaksınız bunun sonu yok. Hastalığınız da geçse memnun olmazsınız.
Ailesinin doyuramadigini(ruhen) Dünya doyurmaz derler.. travmagulum sen mutlaka destek almalısın inan adriana lima da olsan mutlu olmazsin

Tamda bunu düşündüm. Duygularıma tercüman olmuşsun teşekkür ederim.

Hayal dünyanda mı ? Max bir ay önce kilodan şikayetçiydin açlıktan ölsen bu kiloya gelemezsin onu geçtim 94 oldun diye çevrendekiler iltifar ede ede bitiremeyecek insanlar değil sayende hepsini tanıyoruz

Bu üyenin olayı ne herkes bundan nefret ediyor az önce bi konusunu okudum birine hakaret edip sende hasta ol demiş şoklar içinde okudum birde bir konusu daha vardı libidosu ile alakalı her buluştuğumuzda rahat bırakmıyorum felan diyordu aynı üyeydi galiba garip bir kız.

94 de çok bi kilo bence
burada başka bir konusu daha vardı

o kadar kilo verdim kimse fark etmiyor demişti

hatta biz de 50-60 kilolarda olsan 5-10 kilo bile fark edilir ama zaten 100 kilo civarları (etrafında 100+ kilo fazla insan olmayan kişiler için) ayırt etmesi zor kilolar demiştik

şimdi de millet tüp mide mi oldun diyormuş !
bilmiyorum ki hangisine inananlım?

Değişik bir karakter çok dikkate almamak gerek

Senden garip olmasın.

Aslında arkadaş olsanız keşke. İyi anlaşırsınız diye düşünüyorum.

Senden garip olmasın.

Aslında arkadaş olsanız keşke. İyi anlaşırsınız diye düşünüyorum.
Ama sizden ricam konularıma yorum yapmamanız ve alıntılamamanız cidden kırıcısınız çünkü okuyunca kırılıyorum buraya kimsenin zorbalığını çekmeye üye olmadım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…