- 1 Şubat 2015
- 3.385
- 8.626
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Ya ıkı tane cocugunuz var allah aşkınaHala şişkosun
profil resmindeki kurbağa bile mutsuz..122den 94 e düştüm her gören ,ltifat ede ede bitiremiyor ama ben asla umursamıyorum.tüp mide olduğumu - ilaç kullandığımı düşünenler bile var.
tamam kilo önemli ama sağlığım daha önemli hastalığı ilerlediği için hevesim kursağımda kaldı kilo vermek bile beni mutlu etmiyor ne olursa olsun 70kgye düşmek bile beni heyecanlandırmıyor
Sen bence ne istedigini bilmiyorsun. Hayat karşına altın tepside fırsat sunsa kulbu elmas degildi dersin. Hastalığının tedavisine uygun yasa. Psikolog için maddi imkan varsa al.122den 94 e düştüm her gören ,ltifat ede ede bitiremiyor ama ben asla umursamıyorum.tüp mide olduğumu - ilaç kullandığımı düşünenler bile var.
tamam kilo önemli ama sağlığım daha önemli hastalığı ilerlediği için hevesim kursağımda kaldı kilo vermek bile beni mutlu etmiyor ne olursa olsun 70kgye düşmek bile beni heyecanlandırmıyor
Kiz yemin ediyorum tanıyorum artık seni ailemden bi parça oldun hep ayni rutin şikayetler dertler ve hep tanıdık bir ruh hali .. sitede sen varsın be vanessa aha geldi benimki dediğim122den 94 e düştüm her gören ,ltifat ede ede bitiremiyor ama ben asla umursamıyorum.tüp mide olduğumu - ilaç kullandığımı düşünenler bile var.
Ailesinin doyuramadigini(ruhen) Dünya doyurmaz derler.. travmagulum sen mutlaka destek almalısın inan adriana lima da olsan mutlu olmazsinİnsan mutlu olmak istemezse olmaz. 70 kg olsanız komşu kızı 50 kg imiş diye kıskanacaksınız bunun sonu yok. Hastalığınız da geçse memnun olmazsınız.
Tamda bunu düşündüm. Duygularıma tercüman olmuşsun teşekkür ederim.İnsanlara hakaret edip bir de üstüne ölümcül hastalık temenni ettiğin gün senin için tüm iyi niyetim sona erdi. Çoğumuz için sona erdi.
Sana destekleyici bir yorum yapmak asla içimden gelmiyor, ben riyakar değilim. Hadi şimdi neye heyecanlanıyorsan heyecanlan ama az ötede yap bunu.
Hayal dünyanda mı ? Max bir ay önce kilodan şikayetçiydin açlıktan ölsen bu kiloya gelemezsin onu geçtim 94 oldun diye çevrendekiler iltifar ede ede bitiremeyecek insanlar değil sayende hepsini tanıyoruz122den 94 e düştüm her gören ,ltifat ede ede bitiremiyor ama ben asla umursamıyorum.tüp mide olduğumu - ilaç kullandığımı düşünenler bile var.
burada başka bir konusu daha vardı94 de çok bi kilo bence
Değişik bir karakterburada başka bir konusu daha vardı
o kadar kilo verdim kimse fark etmiyor demişti
hatta biz de 50-60 kilolarda olsan 5-10 kilo bile fark edilir ama zaten 100 kilo civarları (etrafında 100+ kilo fazla insan olmayan kişiler için) ayırt etmesi zor kilolar demiştik
şimdi de millet tüp mide mi oldun diyormuş !
bilmiyorum ki hangisine inananlım?
Senden garip olmasın.Bu üyenin olayı ne herkes bundan nefret ediyor az önce bi konusunu okudum birine hakaret edip sende hasta ol demiş şoklar içinde okudum birde bir konusu daha vardı libidosu ile alakalı her buluştuğumuzda rahat bırakmıyorum felan diyordu aynı üyeydi galiba garip bir kız.
Kırıcıydı sizin bana gareziniz var sanırım ama çok şükür kalbim kötü değil kimseye ölümcül hastalık dilemem Allah hidayet etsin siziSenden garip olmasın.
Aslında arkadaş olsanız keşke. İyi anlaşırsınız diye düşünüyorum.
Ama sizden ricam konularıma yorum yapmamanız ve alıntılamamanız cidden kırıcısınız çünkü okuyunca kırılıyorum buraya kimsenin zorbalığını çekmeye üye olmadım teşekkür ederim.Senden garip olmasın.
Aslında arkadaş olsanız keşke. İyi anlaşırsınız diye düşünüyorum.