Kilo Verdim ama hiç mutlu değilim

Yaa neden kırılıyorsun ki? O öyle ters biraz :KK70: ama tatlıdır
Ne bileyim beni vanessaya benzetmiş Allahıma çok şükür kimseye ölümcül hastalık dilemedim diğer konularda bende çıkıştım millete doğru diyor orada yapmamalıydım özür diliyorum ama yani vanessaya da benzetmezsin be

Ama sizden ricam konularıma yorum yapmamanız ve alıntılamamanız cidden kırıcısınız çünkü okuyunca kırılıyorum buraya kimsenin zorbalığını çekmeye üye olmadım teşekkür ederim.
Millete hakaret küfür ederken insanların kırılabileceğini umursamıyorsun ama. Biz neden seni kırmamak için çaba sarfedelim?

Her neyse ben yorum yaparım, sen gözardı edersen görmezsin. Bu kadar basit.

Millete hakaret küfür ederken insanların kırılabileceğini umursamıyorsun ama. Biz neden seni kırmamak için çaba sarfedelim?

Her neyse ben yorum yaparım, sen gözardı edersen görmezsin. Bu kadar basit.
Hanımefendi konumdan yasaklarım yapamazsınız ben zaten özür diliyorum daha fazla yazmayın lütfen teşekkür ederim.

burada başka bir konusu daha vardı

o kadar kilo verdim kimse fark etmiyor demişti

hatta biz de 50-60 kilolarda olsan 5-10 kilo bile fark edilir ama zaten 100 kilo civarları (etrafında 100+ kilo fazla insan olmayan kişiler için) ayırt etmesi zor kilolar demiştik

şimdi de millet tüp mide mi oldun diyormuş !
bilmiyorum ki hangisine inananlım?
HIcbirisine inanmiyorum ben. Oglundan hamileyim diye doktor anasinin kapisina dayanicam, elin adamina uzumlu kekim dlye yanliycam diye attigi msjlari okudugum gün inandiriciligi bitti benjm icin.

X