Dirimcim benim günde 100 tel döklümüyodr yada ben hisetmiyorum ama banyo ypinca oyle bi döklüyüo ki görsen walla acirsin halime çok üzülyorum gerckten herkes saclarini kestr bk çok daha iyi olcak diyolar ama kiyamiyorum gerci kiyilcak yanida kalmadi afedersin ama kedi tüyü gibi kldi bi görsen bi cagresi yok mu yardim edin yha walla depresyondayim
Bende 2 yıl önce biber hapının yeni çıktığı dönemlerde 6-7 kilo fazlalığımı kendime dert ederek hapı kullanarak zayıfladım.1 ayda her hafta 2 kilo verdim yaklaşık 1 ayda vermek istediğim kilonunda fazlasını verdim.
Herşey normal gözükürken birde baktımki saçlarım avuç avuç elime geliyor.
Zayıflayalım derken sağlığımızdan veriyoruz hep ve 1 aylık bir bilinçsiz diyetin zararını organizmamız 2 yılda ancak toparlıyor.
Çok dikkatli ve kontrollü olmayı tavsiye ederim.
Saçım dökülmeye başladı ama kestirmek istemiyorum, sıvı tüketimini arttırmama rağmen genede çok dökülüyor,prıorin hapı kullanmaya başladım, şampuanıma da çam terebentin ve susam yağı kattım daha iyi fikri olan var mı sizlere danışmak istedim..saygılarımla..
selam arkadaşım; nasıl kilo verdim; ekmeğimi kendim pişiriyorum ve yoğurt suyu ile sebze katarak mayalıyorum ve az yiyorum, 3 öğün yemeğimi zamanında ve doyacak kadar yiyorum, tokluk hissettiğim anda çatak kaşığımı bırakıyorum, yatmadan önce asla bişi yemiyorum ve sadece her gece 2 limonu sıkıyorum şekersiz içiyorum üstünede 5 bardak su içip yatıyorum, çayı şekeris tüketirim kahvaltıda bile, kahveyide şekersiz içerim, çocuklarıma ve kendime taze meyvelerden (mevsimik) meyve suları hazırlarım ve şekersiz tüketirim, kendi işimi kendim yaparım, kimseden beklemem, harekette gerejiyor çünki, mesela çöp atmaya bile kendim gidiyorum, yürüyüş yapıyorum..
kilo verdim demişsiniz ondan aklıma direkt şey geldi ;acaba sağlıksız beslenme sonucu vitamin eksikliği falanmı oluştu ki?saç yıpranmış olabilir hatta tırnaklarınızda bile kötü sonuç çıkabilir..yani vitamin olmassa zaten saçlar uzamaz görünümü bile zayıftır..saçınız birde uzunsa ee haliye vitaminde opluyor ondan olabilir..doktora gidin bence..en ii çözümü onlar görerek bder bişi..şampuan değiştirmeyin bide çok sık..hergün yıkamayın saçınızı falan..birde kuru iken taramayın hafif ıslatın..valla aklıma gelen bunlar yani..Saçım dökülmeye başladı ama kestirmek istemiyorum, sıvı tüketimini arttırmama rağmen genede çok dökülüyor,prıorin hapı kullanmaya başladım, şampuanıma da çam terebentin ve susam yağı kattım daha iyi fikri olan var mı sizlere danışmak istedim..saygılarımla..
Saçım dökülmeye başladı ama kestirmek istemiyorum, sıvı tüketimini arttırmama rağmen genede çok dökülüyor,prıorin hapı kullanmaya başladım, şampuanıma da çam terebentin ve susam yağı kattım daha iyi fikri olan var mı sizlere danışmak istedim..saygılarımla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?