• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kilo verdikten sonra saçım dökülmeye başladı ve kestirmek istemiyorum

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Dirimcim benim günde 100 tel döklümüyodr yada ben hisetmiyorum ama banyo ypinca oyle bi döklüyüo ki görsen walla acirsin halime çok üzülyorum gerckten herkes saclarini kestr bk çok daha iyi olcak diyolar ama kiyamiyorum gerci kiyilcak yanida kalmadi afedersin ama kedi tüyü gibi kldi bi görsen bi cagresi yok mu yardim edin yha walla depresyondayim

canım aynı senin benimkisi bilinçsiz diyet ve sonrası aşırı saç kaybı priorinler banamısın demedi demir hapı kullanıyorum demir eksikliğim çıktı yeni birşey duydum sende mutlaka dene zeytinyağlı sabun hem dökülmeyi önlüyor hemde gürleştiriyormuş saçı:teytey:

of kızlr aynı dertten muzdaribim ben deemafoldumben baya kilo verdim ve son 6 aydır çok şiddetli bi dökülem var.zaten ince telli ve zayıftı saçlarım,hep dökülürdü ama şu an banyoda özellikle resmen avuç avuç geliyo elime:gitme: geçen akşam o kadar sinirlerim bozuldu ki banyoda oturup ağlayasım geldi ya..
bende de büyük ihtimal kansızlık çıkacak,demir falan eksik biliyorum kendimi ama kan hapları kilo yaptığı için kullanmak istemiyorum.bu kadar emek sarfedip verdiğim kiloları geri lmak istemiyorum.nolacak böyle bilmiyorummafoldumben ben de ısırgan otuyla karanfili denemeyi düşünüyorum
bu arada kestirmek de bi işe yaramıyo,onu da denedim ben..

benim de öyleydi arkadaşlar. doktora gittim. pantogar kullandım ve şimdi artık saçlarım var çok şükür :)

Bende 2 yıl önce biber hapının yeni çıktığı dönemlerde 6-7 kilo fazlalığımı kendime dert ederek hapı kullanarak zayıfladım.1 ayda her hafta 2 kilo verdim yaklaşık 1 ayda vermek istediğim kilonunda fazlasını verdim.
Herşey normal gözükürken birde baktımki saçlarım avuç avuç elime geliyor.
Zayıflayalım derken sağlığımızdan veriyoruz hep ve 1 aylık bir bilinçsiz diyetin zararını organizmamız 2 yılda ancak toparlıyor.
Çok dikkatli ve kontrollü olmayı tavsiye ederim.

Bende 2 yıl önce biber hapının yeni çıktığı dönemlerde 6-7 kilo fazlalığımı kendime dert ederek hapı kullanarak zayıfladım.1 ayda her hafta 2 kilo verdim yaklaşık 1 ayda vermek istediğim kilonunda fazlasını verdim.
Herşey normal gözükürken birde baktımki saçlarım avuç avuç elime geliyor.
Zayıflayalım derken sağlığımızdan veriyoruz hep ve 1 aylık bir bilinçsiz diyetin zararını organizmamız 2 yılda ancak toparlıyor.
Çok dikkatli ve kontrollü olmayı tavsiye ederim.

öncelikle hepinize geçmiş olsun kızlar umarım en kısa sürede şu saç sorunlarımız düzelir.çinko kullanan arkdaşlar acaba iştah açma, kilo aldırma etkisi varmı bende almak istiyorum. bende kilo verdim ama yavaş yavaş 5 kilo verdim sadece..şuan sabitim ama saçlarım eski haline dönmedi birtürlü.oyuzden çinko almak istiyorum gertçekten iyi geldiğini çok söyleyen var.

Saçım dökülmeye başladı ama kestirmek istemiyorum, sıvı tüketimini arttırmama rağmen genede çok dökülüyor,prıorin hapı kullanmaya başladım, şampuanıma da çam terebentin ve susam yağı kattım daha iyi fikri olan var mı sizlere danışmak istedim..saygılarımla..

canım üzülme ben 100 kıloydum suan 65 kıloyum deli gibi 3 ayda bu kıloyu verdım .neredeyse kel kalıyorum ama inan üzüldükçe ağladıkca dahada çok dokuluyor beni dinle çok az uclarından aldır boya felan sakın yapma duzleştrici fon kullanma bemiks ampül al eczaneden ve zeytınyagı 5 6 kasık bu ampülü kır sur saçına 2 saat tut ve hergun yumurta haşla ekmeksiz ye herşeyden ye azar tenazar sacını yıka doğal yolla kurt ve topuz yap lütfen bak bu dokulmede stresten oluyor tabi kolay değil biliyorum benimde kaşlarım çok kaşınıyor ve gunde 1 ,2 tane dokuluo bunu bıle dert ettım ama çok yanlış sarmısak surucem bende ... neyse üzülme canım :(

selam arkadaşım; nasıl kilo verdim; ekmeğimi kendim pişiriyorum ve yoğurt suyu ile sebze katarak mayalıyorum ve az yiyorum, 3 öğün yemeğimi zamanında ve doyacak kadar yiyorum, tokluk hissettiğim anda çatak kaşığımı bırakıyorum, yatmadan önce asla bişi yemiyorum ve sadece her gece 2 limonu sıkıyorum şekersiz içiyorum üstünede 5 bardak su içip yatıyorum, çayı şekeris tüketirim kahvaltıda bile, kahveyide şekersiz içerim, çocuklarıma ve kendime taze meyvelerden (mevsimik) meyve suları hazırlarım ve şekersiz tüketirim, kendi işimi kendim yaparım, kimseden beklemem, harekette gerejiyor çünki, mesela çöp atmaya bile kendim gidiyorum, yürüyüş yapıyorum..

Önerlerine bayıldım. tokluk hiisinde o çatalı kaşığı nasıl bırakıyorsun ? ben bırakamıyorum. ara ara kilo verip aldığım çin her yanım mahvoldu aslında. bir de çatlaklar için önerin var mı. yaşam kalitene bayıldım..

Ben yeni gebe kaldım. Ve karnımda ve bacaklarımda çatlak oluşmasından çok korkuyorum. Bu öneri müthiş iyi geldi. Bacak ve bilumum her bölgeye iyi geliyor değil mi ?

benimde eskiden saclarim cok gürdü, ama zayifladikdan sonra cok döküldü.cok kötü görünüyor:(
simdi bioblas sampuanini kullanmaya basladim..insallah bir faydasi olur..

Saçım dökülmeye başladı ama kestirmek istemiyorum, sıvı tüketimini arttırmama rağmen genede çok dökülüyor,prıorin hapı kullanmaya başladım, şampuanıma da çam terebentin ve susam yağı kattım daha iyi fikri olan var mı sizlere danışmak istedim..saygılarımla..
kilo verdim demişsiniz ondan aklıma direkt şey geldi ;acaba sağlıksız beslenme sonucu vitamin eksikliği falanmı oluştu ki?saç yıpranmış olabilir hatta tırnaklarınızda bile kötü sonuç çıkabilir..yani vitamin olmassa zaten saçlar uzamaz görünümü bile zayıftır..saçınız birde uzunsa ee haliye vitaminde opluyor ondan olabilir..doktora gidin bence..en ii çözümü onlar görerek bder bişi..şampuan değiştirmeyin bide çok sık..hergün yıkamayın saçınızı falan..birde kuru iken taramayın hafif ıslatın..valla aklıma gelen bunlar yani..

SEDA'CM merhaba problemimiz aynı dogumdan sonra ben de çok zayıfladım ve saçlarım asırı derece de dökülmeye baslamıstı bir sürü tahlil muayene aynı demir eksikligi sorunum var dedi doktor ve ilaç falan işte ama dökülmem hiç geçmedi tavsiye üzerine tereddütlü olarak bi ürün kullandım ve simdii iyi ki kullanmşım diyorum DERMOSİNGOLD SARIMSAK ÖZLÜ şampuan canım saç dökülmesi için bence bi dene faydasını göreceksin inşallah.SAĞLIKLI GÜNLER...

dışarıdan saça etki eden hususlar yani bitki yağları gibi şeyler sadece dış etkenlerden korur.ancak saçın uzaması dökülmemesi gibi etkenler tamamen biyolojik düzeyinizle alakalıdır.b12 vitamini eksikliği stresli koşullar buna sebep olur.sağlıklı beslenerek ve gerekirse bir süre vitamin desteği alarak bu soruna engel olabilirsiniz.diğer yağları şampuanları ise destekleyici olarak kullanmanızı öneririm.

evet kızlar demır eksıklıgınden oluyor aynısı bendede olmustu fazla kılo kaybında vucutda vıtamın eksıklıgı oluyor daha sonra yerıne gelıyor ama kafanıza takmayın

Merhabalar BendeDukan diyeti yaptım 4 ay kadar 10 kilo verdim 75den 65e düştüm saçlarım belimin altına gelecek uzunlukta ve cıddı sacdokulmesorunu yasıyorum aylardır duzelmıyor kel kalıcam bu gidişle özellikle yememiz gereken bir besin varmı acaba şimdiden teşekkürler

Back