Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ihmal etme,100'ü geçiyomu?100 e kadar normal biliyosun.stresde arttırır.fazla stres yapmasedacım bu kadar olamaz şok oldım yha aynı sorun bendede var biliyomusun avuç avuç sacım dökülüyo her banyodan sonra aglıyorummm çok üzülüyorum
canım tecrübe sahibi biri olarak söylüyorum.önceden banyo yaptıktan sonra dökülen saçlarıma bakıp 100 tanede yoktur canım diyodum.100 çok gibi geliyodu.bi saydım kaç tane 100 diyeyim.banyoyu bırak saçımı açık bıraktığımda yine birer birer geliyodu.neyse boşver beni banyodan sonra 100 taneyi geçmiyosa problem yokturki zaten.psikolojik olarak seni etkilemicekse bir kere say derim.ben saydıktan sonra hemen doktora gittim kan tahlilleri derken demir eksikliği çıktı.kendi kendine düzelmesini bekleme eğer uzun süredir dökülme varsa.çünkü saçların seyrelebilir geç kalmış olma diye söylüyorum.demir eksikliğin varsa karaciğer,et,pekmez ye,çay,kahve vs.. çok tüketme derler genelde.ama bendeki demir eksikliği etle düzelecek gibi değildi.bide ne zmandır dökülme var oda önemli.saçın uzun yada kısa olması saç dökülmesini etkilmez diyolar ama bence saçını kısalt derim,kıyamıyosanda saçının tepelerini ön kısımlarını kısa kestir,altlar uzun dursun yine.kestirki saçların biraz dinlensin.bide saçına bilmediğin karışımaları sürme bence.daha çok dökebilirsin.doktorlar kadar olmasada onlar kadar tecrübe sahibi oldum inan.insan kendi kendinin doktoru olabilmeli bence.Dirimcim benim günde 100 tel döklümüyodr yada ben hisetmiyorum ama banyo ypinca oyle bi döklüyüo ki görsen walla acirsin halime çok üzülyorum gerckten herkes saclarini kestr bk çok daha iyi olcak diyolar ama kiyamiyorum gerci kiyilcak yanida kalmadi afedersin ama kedi tüyü gibi kldi bi görsen bi cagresi yok mu yardim edin yha walla depresyondayim
yanlış anladın uzun kullanımlarda çinkonun fazlası saç döker dedim.çinko saç dökülmesi için veriliyo zaten.ben ilacın içindeki kullanım kılavuzunda okumuştum.bakabilirsinbende demir eksikligi var bu yüzden doktorum hem demir hapi hemde cinko hapi verdi
demir hapi receteli cinko ise recetesiz (yurt disinda)
zarari olsa receteli olur yani
benim doktorum bunlari bana sac dökülmesi nedeniyle yazdi
sac dökse eger yazicagini düsünmüyorum
böyle bilgilendirildim ben
yanlış anladın uzun kullanımlarda çinkonun fazlası saç döker dedim.çinko saç dökülmesi için veriliyo zaten.ben ilacın içindeki kullanım kılavuzunda okumuştum.bakabilirsin
ben birkaç gün oturup saydım :) birinde 900 birinde 600 çıkmıştı. ama 3 haftadır kan yapıcı sıvılar tüketiyorum, özellikle iftardan sonra ve sahurda erik ve üzüm kompostosu içiyorum (şekersiz) birde vitamin hapı alıyorum, çamterebentin, buğday ve ceviz yağını şampuanıma kattım onunla da duşta saçıma masaj yapa yapa yıkıyorum bayağı farketti, şimdi saymadım ama 100 den fazla gene de.. doktora danıştım, biraz daha sabretmem gerekiyormuş..
bugün Müge Anlının programında Ahmet Maranki adında profosör çıktı cevizin yeşil kabuğunu kaynatın sabah akşam onunla durulayın, çamyağıyla masaj yapıp sabaha kadar sarılı tutun 3 hafta sonra dökülme biterdedi.. birde ceviz kabuğu kaynatayım..:) erkek olsaydık ne iyiyidi vur sıfıra gitsin:) :)
sedacım,zamanında zayıflama uğruna saç yüzünden neler çektim.hala problemler devam ediyor.kanımca seninki demirdendir.benimkide öyleydi.Allah kolaylık versin.