tecrübelerimizi yazalim lütfenn :)
bu gögüs kücültme illede ameliyati gerektirmiyor..kilo veripte gögüsleri kücülen oldu mu ?:uhm:
Bende 5-6 sene önce 23 kilo vermiştim yaklaşık üstelik hiç spor yapmadan, sadece rejim yaptım. Göğüslerim evet küçüldü malesef ama hiç sarkmadı spor yapmadığım halde. Hiç bi yerim sarkmadı gerçi, vücudum sıkı sanırım.Şimdi tekrar bikaç kilo daha vermem lazım ama korkuyorum, zaten küçükler biraz, şimdi 3-4 kilo verince küçülür mü gene yaDüzenli yürüyüşe başladım. Umarım küçülmez.[/arkadaşlar sarkma,çatlama malesef insanın derisin kalitesi ve etinin sıkılığı ile alaklaı,spor ile alakalı değil,genetik yanı,ben yüzücüyüm,sağlıklı zayıfladım ama derim çok kalitesiz çatlak ve göğüslerim içi boşaltılmış torba gibi,bekarim,ama ablam 2 çocuk doğurdu 100 kılo oldu,şimdi 60 ama ne dersi çatladı neden göğsü sarktı,yürümez bile taxiye biner,en basit örnek sibel candır kadın ne kadar kılo alır verir,kollarının altına bakın ne çatlak var ne sarkık,bilmem anlatıbildinmi..
kilo verdikçe memişler küçülüyor canlı şahit benim ama aynı zamandada at torbası gibi sarkıyor
kilo verdikçe göğüsler kesinlikle küçülüyor.ben 11 kilo verdim.vermeden önce 90 beden sütyen kullanırken şuan 80 kullanıyorum..ama bi yardmcım vardı oda lancome paris'in energi buste ürünü.acaip sıkılaştırıp dikleştiriyor.tavsiye ederim.
kilo verdikçe göğüsler kesinlikle küçülüyor.ben 11 kilo verdim.vermeden önce 90 beden sütyen kullanırken şuan 80 kullanıyorum..ama bi yardmcım vardı oda lancome paris'in energi buste ürünü.acaip sıkılaştırıp dikleştiriyor.tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?