kilo ve vucut yapısı

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
45
hani boyla kilo arasında 10 sayı fark olmalı deniyor ya kimisinde boy ve kilo arasında cok fark oluyor ama zayıf gozukmuyor...vucudun yapısıylamı alakalı oluyor bende 50 kiloyum beni gormeyen birine dedigimde yok cok zayıf diyor degil diyorum yok zayıf 64 kilo olman lazım diyorlar 60 kilo oldugum zamanda kilolu gozkuyorum anlatamıyorum kimseye...

adriana-lima-bikini-2011-resimleri.jpg

adriana lima boy:1.78 kilo:51

miranda-kerr.jpg

miranda kerr boy:1.75 kilo 51

alessandra-ambrosio-01.jpg

alessandra ambrosio Boy: 1.78. Kilo: 51

mankenlerin kiloları 50 civarı boylar uzun ama fizikler harika cok zayıf gozukmuyor sanırım yapıya gore degisiyor......

Son düzenleyen: Moderatör:
çoğunun kilosu bana atmasyon gibi geliyor ve zaten öyle.tamam zayıflar da bu kadarının da mümkün olduğunu düşünemiyorum bile..

eğer öyle olsa hastalıklı gibi dururlar ben buna inanıyorum.bi sürü de var böyle ve onlar gerçek söylüyor.boy diyelim 1.80 civarı ve kilo 50 aman allahım ne kadar berbatlar ne kadar kötü bi görüntü.onun 50 kilo olduğu belli oluyor zaten..

benim boyum 1.60 ve ben 50 kiloyken (şu ara azcık fazlam var) çok güzel görüyorum tam idealinde oluyor ve de etrafımdakiler de diyor bunu. inceciksin diyolar o zaman... benim mi yapım farklı çok mı sıkıyım yani ya da çevremdekilerde mi çok sıkı da bunlar anca 50 kilo olunca böyle durabiliyorlar..??

bana çoook ama çok saçma sapan geliyor .. ayrıca bi programda iclal aydının programıydı;kızın 1.80 e yakın boyu var ve 53 kiloya inmesini istemişler.kız da ne yapmış ne etmişse inmiş o kiloya. ve nerdeyse ölüyordum diyor. hem sağlık açısından çok fena olmuş hem de görüntümden nefret ettim demişti.şuan 60 kilodan fazlayım demişti.ve bu mankenlerden de hçbi farkı yoktu gayet ince ve düzgündü.. o yüzden ben asla ama asla inanmam.ideal kilonun altındakini sağlıksız ve kötü buluyorum. giysiyle felan iyi dursa bile ki durmuyo da hadi öyle bile olsa böyle insanlar bi etek vs.bişey mayo gibi şeyler giyince tek kelimeyle berbat duruyorlar.:KK53::KK53::KK53::KK53:

çok zayıflık takıntı ve bence bunu da biraz medya bu hale getirdi işte.bu boyla bu kilo mantığa sığıyosa hadi diyelim bunlar 50 kilo diyee...:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Son düzenleme:
bende 50 kıloyum boyum 174 ama cok zayıf durmuyorum mıranda gıbı zayıflıgım bence kemık yapısıyla alakalı benım vucut yapım dar bu yuzden asırı zayıf gozukmuyorum

benim kuzenimin boyu 1.80 kız 55-56 kiloyken iyi duruyor 60 olunca direk fazlalıkları çıkıyor.bu vücutla alakalı biraz...

evet dogru bazılarının kilosu az oluyor kilolu gozkuyor mesela yapıya gore degisiyor...

sanırım sıkı olmadığından diğer kuzenimse 58 kilo 1.74 boyla çok zayıf 5 kilo eksiği var :26:

benim arkadaşım 1.71 filan kilosu 49.. hiç memnun değil kilo da alamıyo.çook zayıf o da rahatsız oluyo ama alamıyo aşırı bi zayıf duruyo yanii:26::26: hem bu hesaba göre benim 35 kg olmam lazım sanırım o zaman ben yok olurummm:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

halime çok şükür kıvamımda sayılırım yani..2 kilo da daha verip eski kiloma dönmem lazım ama demek ki çok sıkıyımm..sıkıyızzzz.çünkü yengem mesela 1.73 ve 60 kg zayıf gayet de iyi duruyo.bizde mi bi gaRİPLİK VAR Kİ??benim boyumdakiler benim gibi kiloda olunca çok bişey fark etmiyo genelde aynı duruyo insanlar.ha tabi vücut şekli farklılığı olur ama dağ gibi bi fark da olmuyo..ya da uzun insanlar işte kiloları 50 lerde değil ve zayıflar gayet..:44::44::44::44::44::44::44: enteresann:26::26::KK37:

Son düzenleme:
kemik yapısıda etkiliyor sanırım bende 50liyim ama kalcam veya ust bolgem genis degil genis kemik yapısına sahip olsam asırı zayıf dururdum belki...

Son düzenleyen: Moderatör:
ebru şallı 1.70 e yakın ve 47 kilo:KK53::KK53:

yakından o kadar kötü duruyor ki.sanki derisi yapışmış gibi kırışmış gibi bi değişik.çok garip duruyor bi değişik..asla idealinde olduğun gibi olmuyor bence.:78:bunun farkını da eski ve yeni fotoğrafları karşılaştırınca anlıyo insan..çökmüş olduğunu ve eskisi gibi güzel durmadığını anlıyo insan...ben böyle düşünüyorum..:26::26: kemik yapısı da bi yere kadar:26::18:

sana kendimden ornek veriyorum ben iste bazılarında olabilir haklısın ama ben 60 kilo oldugum resimlere bakınca bune be diyorum kiloluymusum simdi 30 kilo olup hala suanki gibi olacam diye birsey yok 50 kilo benim icin ideal demekki ne asırı zayıf ne kiloluyum vucudumun yalancısıyım:KK9: neyse ya:KK52:

bilmiyorum bana pek mantıklı gelmiyo cnmm.bu benim düşüncem ne yalan söyliyim böyle düşünüyorum ben..:26::26::26::26:

Son düzenleme:
ben 15 günde bir diyetisyene gidiyorum düzenli olarak.diyetisyen kas ve kemik oranımın fazla olduğunu söyledi.atik bi vücudum var.kilolarımın çoğunu verdim zaten ama boyum 1.67 diyetisyen 68 kiloya düşünce vücudumda yağ oranımın normal olacağını söyledi,bi kaç kilo kaldı.ve ben 57 kiloya düşersem hastalıklı gibi gözükür müşüm ben seni zayıflatabilirim ama sağlığına zarar dedi en fazla 62-63'e inebilirmişim ve şuan kiloma göre pantolonları falan daha büyük beden almam lazım ama ben daha küçük beden alıyorum vücut yapısı işte :)

Moon bence sende çok zayıfsın. Kızma ama fikrimi söylüyorum sadece. Özellikle koyduğun fotoğraflarda boyun ve dekoltendeki kemikler çok gözüme batıyor benim. Zayıf olmak mükemmel fiziğe sahip olmak değildir ki söylemeden geçemeyeceğim.

Moon bence sende çok zayıfsın. Kızma ama fikrimi söylüyorum sadece. Özellikle koyduğun fotoğraflarda boyun ve dekoltendeki kemikler çok gözüme batıyor benim. Zayıf olmak mükemmel fiziğe sahip olmak değildir ki söylemeden geçemeyeceğim.

cnm kırılma ama ben de thetis e katılıyorum ..fiziğin gayet güzel duruyo.. ama biraz kilo alsan çok daha güzel durur.nacizane fikrim sakın kızma:26:

bölgesel olarak mı kilo alıyosn da rahatsız oluyosn ki.bilemedim..:44: şuan çoook zayıf duruyosn bana göre

ama sen kendini nasıl iyi hissediyosan öyle ol tabiki.kırılma sakın.konu açtığın için yazdım bunu

bilmem cevremden oyle tepkiler almıyorum genelde ne kilo alcan boyle iyisin diyorlar :KK16: kilo vermekle ugrasmaktansa boyle olmak cok cok iyi acıkcası ben memnunum suanki halimden kilo almak gibi bir niyetim yok artık memnunum suan:KK53:

zaten ben mukemmelim demedim hani zayıf olmak mukemmel olmak degildir demissinizde:26:

cnm kırılma ama ben de thetis e katılıyorum ..fiziğin gayet güzel duruyo.. ama biraz kilo alsan çok daha güzel durur.nacizane fikrim sakın kızma:26:

bölgesel olarak mı kilo alıyosn da rahatsız oluyosn ki.bilemedim..:44: şuan çoook zayıf duruyosn bana göre

ama sen kendini nasıl iyi hissediyosan öyle ol tabiki.kırılma sakın.konu açtığın için yazdım bunu

bana gore cok zayıf degilim:KK9: ben boyle super hissediyorum :KK53:

X